Alkohološki Glasnik - Iz Klubova

MJESEČNIK ZAJEDNICE KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZAGREBA - HRVATSKI SAVEZ KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA

1.9.04

In memoriam Našoj dragoj prof. Veri Bahun

S nevjericom sam primio vijest da je 7. kolovoza 2004. godine nakon duge i teške bolesti prestalo kucati veliko i plemenito srce naše drage profesorice .
U bujici emocija i suza, kroz mene su u trenu prošla sjećanja na moje najteže životno razdoblje, koje sam uz pomoć drage profesorice Vere, gospođe Dragice, dr.. Marinića, dr. Bahuna i njihovih suradnika uspio prebroditi i vratiti se u normalan, trijezan i zdrav život.
Čitav radni vijek, svoju humanost, plemenitost, dobrotu, ljubav i pažnju ugradila je za povratak ljudi u normalan život bez alkohola, na sreću njihovih bližnjih.
Na posljednjem ispraćaju, na zagrebačkom groblju Miroševac, od profesorice se u ime apstinenata oprostio 37?godišnji apstinent Antun Pleše iz Delnica. Njegove riječi zahvale su glasile: ?Svi oni kojima ste pomogli i pokušali pomoći zahvalni su Vam i nose Vas u svojim srcima s dužnim poštovanjem i velikim HVALA.?
Posljednji zbogom uputila joj je njena tiha sjena i odani suradnik, socijalna radnica Dragica Cerovski, koja je između ostalog istaknula ?Vaš plemeniti lik živjet će vječno u srcima svih apstinenata i članova njihovih obitelji diljem lijepe naše, od Osijeka, Požege, Koprivnice, Čakovca, Varaždina, Zagreba, Karlovca, Rovinja, Pule, Rijeke, Splita, Dubrovnika do Raba.?
Draga moja profesorice Vera !
Počivajte spokojno, tiho, mirno i vječno u tišini Miroševačkih breza i čempresa, a dragi Bog neka Vas nagradi za sve dobro što ste učinili za nas i neka Vam je vječna slava i HVALA !
Branimir Šafarek,
Klub ?CENTAR?, Koprivnica