Alkohološki Glasnik - Uvodnik

MJESEČNIK ZAJEDNICE KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZAGREBA - HRVATSKI SAVEZ KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA

1.2.05

Rijec Urednice - 116

RIJEČ UREDNICE

Poštovani čitatelji!

U novu, 2005. godinu ulazimo s promijenjenim rukovodstvom Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara, a za nekoliko mjeseci će se mijenjati i rukovodstvo Zajednice klubova liječenih alkoholičara Zagreba.

I mi u "Alkohološkom glasniku" želimo promjene, jer svaka promjena donosi osvježenje i novu kvalitetu. O tome smo razgovarali na zadnjem sastanku Uređivačkog odbora, održanom 21. siječnja. Doduše, već smo pojedinačno uključivali nove suradnike, no sada bismo željeli uključiti veći broj vanjskih suradnika, koji bi nastupali u ime svojih županijskih udruženja klubova. U obzir dolazi i uređivanje stalnih rubrika, odnosno stranice pojedinih županija, sve prema zanimanju i dogovoru. Uređivačka politika je otvorenost prema svim klubovima i inicijativama. Svaka suradnja je dobrodošla.

"Glasnik" će i dalje pratiti aktivnosti klubova, udruženja klubova i Hrvatskog saveza klubova. Kako bismo u tome uspjeli, potrebna nam je vaša pomoć.

Molimo da što prije imenujete svoje predstavnike, dajući prednost osobama koje su vještije u pisanju i koje se služe računalom, iako to nije nužno. Bez obzira na status suradnika, pozivamo sve čitatelje da nam se jave svojim prilozima, sugestijama i kritikama. Učinit ćemo sve da naše glasilo bude još bolje.

Pozdravlja Vas Vaša

prim.mr.sc. Vesna Golik-Gruber, urednica