Alkohološki Glasnik - Iz Klubova

MJESEČNIK ZAJEDNICE KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZAGREBA - HRVATSKI SAVEZ KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA

1.2.05

34. godišnja skupština Kluba "Stara Trešnjevka"

Dana 13. prosinca 2004. godine održana je 34. godišnja izborna skupština Kluba "Stara Trešnjevka" u prostorijama Doma zdravlja Trešnjevka, Zvonigradska b.b., s početkom u 18 sati. Klub inače radi svakog ponedjeljka od 18 do 19 sati. Uz redovne članove i njihove obitelji, kojih ima 40, prisutni su bili i članovi koji su trenutno na liječenju. Podneseno je izvješće o dosadašnjem radu kluba i financijsko izvješće. Izvješće o radu kluba podnijela je prof. Erika Kovačević, te se, kao naš terapeut, pohvalno izrazila o radu kluba. Razrješenje dosadašnjih članova predsjedništva i imenovanje novih za sljedeće dvije godine bilo je jednoglasno. Plan rada kluba za 2005. godinu pročitala je nova predsjednica, Neda Hudak.

Priznanja za apstinenciju primili su:

? za jednu godinu: Neda Hudak i Višnja Rihelj

? za dvije godine: Štefica Osojnik i Nikola Prgomet

? za tri godine: Josip Capek

? za četiri godine: Boris Hriberski i Lovro Kovačević

? za pet godina: Mirko Bošnjak

? za sedam godina: Ivica Vučajnk.

Pohvale su primili bivša predsjednica kluba, Jasna Poslan, prof. Erika Kovačević i prim. dr. Vesna Golik-Gruber. Rad kluba su pohvalili i predstavnici drugih klubova iz Zagreba.

Svoja viđenja rada klubova iznio je i g. Josip Poljak, predsjednik Udruge klubova Trešnjevke. Završnu riječ održao je g. Ivica Vučajnk, bivši predsjednik. Skupština je završila domjenkom u vedrom i ugodnom druženju. Zahvaljujemo svima koji su došli i s nama proveli ove ugodne trenutke. Osobno sam prisustvovala skupštini i u ime OKLA Psihijatrijske bolnice "Sv. Ivan", prenijela im lijepe pozdrave i najljepše želje u njihovom radu, u kojem ću i sudjelovati kao budući član.

Ljiljana Šibenik,

član OKLA Psihijatrijske bolnice "Sv. Ivan"