24 studeni 2004

"Pametna prostitutka"

Vraća se Clitorella ,doslovno uništena s posla.Jedva je20h navečer. Psuje, jer je u žurbi na poslu ostavia ljubljeni mobitel i rokovnik ,bez kojeg ne može živjeti, svoju pernicu i etui za nočale, pa ih sada nosi na nosu, iako joj trebaju, zasad samo za čitanje.Nenašminkana ,ljuta, zima joj je, psuje, da nema poštene zmske cipele, kaput do poda, kosa se spljoštila, pa nije sigurna ,da li ne vidi zbog šiški koje joj padaju u usta ili zbog naočala. Da je pasla ovce na Novom Zelandu bi joj vražju mater trebale očale.
Onako u polumraku vidi "Enterprise od auta", još si pomisli kak je sigurno "pošteno" zarađen. Izlazi i ne tako loš tip i oslovi Clitorellu, koja je izgledala kao da je ispala iz Hugo-ovih "Jadnika".
-Dobar večer.
-Baš i nije, kaj vas ja poznam? upita ona, jer se od stakla na naočalama mogao napraviti"ajngemahtes s noklicama". Skine očale i makne šiške da ga bolje pogleda.
-Ne, ali bit ću slobodan ,ako ste voljni ,da vas pozovem na piće.-Kaj????pa na kaj vam ja ovakva ličim, pun grad komada u glamuru.
-Vi izgledate pametno i lijepo, niste neka gušćice.
E, Clitorelli je baš još na sve trebao ovaj kavalir.
-Čujte, nisam niti pametna, ljepota je prošla i nisam raspoložena za "akciju"!
-Šteta.Laku noć.
Produži Clitorella svojim putem, počne se smijati, vrag mater, pa mogla je u provod, a ne doma lomiti vrat preko razasutih pikula i Lego kockica,Zlatekovo društvo je slaveći 8 .rođendan srušilo pianino i napravilo Vukovar od stana.Doma ju čeka Bijesni, u pubertetu ili klimakteriju, nije sigurna i Zlateko ,koje očekuje "Zubić vilu", otpao mu zub, pa se to dentalno čudo stavlja pod jastuk, a vila donosi poklončić.Stavlja naočale na nos, da izgleda"pametno", čak pomisli, možda se tip vrati, no ona je već otključavala vrata od stana.
Clitorella

23 studeni 2004

Roditeljski sastanak ili bal vampira

Nakon zadnjeg sata bal vampira, roditeljski sastanak,Veliki Blefer piše oporuku, Clitorella pretražuje opcije ,s obzirom na grijehe.Idu glavni Grozni, od svojih 150kg, ugledni kirurg, Bleferov otac i Predator.
-Isuse, pa nije od zelene salate takav, ruga se gorko Blefer.
-Predatorov pogled ne sluti na dobro, zabrinuto će Clitorela.
Nisu uspjeli umaknuti susretu sa roditeljima.
-Slušaj, mater ti dežura, baš kad je roditeljski, sad ja idem slušati spjevpve o tvpjoj općenaučnoj i životnoj propasti, vidjet ćeš ti svoga Boga kad se vratim doma.
Okrene se prema Predatoru :
-Imam tri kćeri briljantne cure, sve na stipendiji u Americi, žena mi se ubija od posla,a ja hranim još i cucka, i papigu.Ovaj tu je pogrešan genetski kod,ili me žena prevarila.
-Je, na meni se iskaljuješ, staru si apsolviral jer se narađala i sad cucak laje na latinskom i papiga govori latinski, odbrusi Blefer.
-Bolje od tebe ,a sad marš, da te moje oči ne vide.
Okrene se prema Predatoru:
-Zaboravil sam apaurine, nemrem bez toga na ovo, bumo gđo sudac na pićence, imam jedan problemčić, to bu za vas sitnica.
Tračak nade u Bleferovim očima, koji se potiho obratio Predatoru:-
Dajte neka to bude više rundi, onda odmah zahrče, ujutro samo psuje i juri u bolnicu, ničega se ne sjeća.
-Dala bum dušo sve od sebe,ali i ti se potrudi.
-A što je s tobom?Clitorella reci mi sad ,da ne budem na čudu.
-Markirala sam kemiju i matematiku, vozila role pod satom,imam kolac iz grčkog.
Predator je imao vrlinu, ako se Clitorella uvalila u govna i to priznala, našla bi diplomatsko rješenje,laž i šutnja nisu "prolazili".
Gorpon dr.Grozni podlegao je promilima,Predator je ublažio markiranja ,ali ne može odgovarati grči, to mora ona, sve skupa izvukli su se.
Clitorella

22 studeni 2004

Venecijanska idila ili zakaj ne volim ponedelek

Početak tjedna. Curi kiša. Svi kukaju ,praznih džepova po elitnim zg-kafićima.
Clitorella je na jednom od bezbrojnih tuluma upoznala Pušku, frendicu, koja je sve o oružju znala, više od bilo kojeg aktualnog vojno-političkog novinara. Puška sve zna, po činu je nešto, završila vojnu akademiju i srednju policijsku. Ima takve i frendove.
Jednog cmizdravog ponedjeljka ,Clitorella pozvana na tulum. Pa samo luđaci tulumare taj dan. Ponedjeljak je rezerviran za slinjenje i depresiju. Nema toga kod policije. Glamur, iako preko volje eto policijski auto grmi, da se čitava ulica našla na prozoru, a Clitorella ulazi u policijski kombi pod punom uzbunom, iza ide crveni golf, to su specijalci u civilu, predvođeni Crnim. On je glavna faca.Voze se oni izvan depresivne metropole i evo ih pred bircom, "Barkarola".Isuse, novokomponovane, sami poduzetnici, cajka pleše na stolu ,bend svira bez veze ,ali je štimung. U centru ljiga ,a tu se slavi kao da je Silvestrovo.Nema mjesta. Ma kako nema Crni ulazi i gazda se baca doslovno na pod, odmah su tri stola oslobođena i cajka i bend počinju hit paradu "Za Crnog i društvo".Clitorella se osjeća kao na Marsu.Pljušte poveći tringelti u cajkin dekolte, čaga se pije, tko joj što može, pa ona je sa inspektorom i policijom. Ludirali su se do kasnih jutarnjuih sati. ZA CRNOG I DRUŠTVO, nebrojeno puta.
Vratila se pod punom policijskom paradom, koja nije štedjela zvučne efekte. Bio je to pravi provod.
Clitorella
p.s. jedan od veseljaka je stradao u Borovu naselju, ali to je već druga priča
Clitorella

Relly ali ne o bezalkoholnom pivu

Bio neki praznik rada, pPrvi maj, vruće kao u paklu. Odabrana četvorka, vođena slavnim Velikim Bleferom, nadobudno je kartala u luksuznom stanu, znamenitih liječnika(Bleferove obitelji), koja je otputovala, daleko.Ispijali su "mitologije" liječnika, prvoklasne viskače i kartali naravno, Belu.
Negdje oko 6 ujutro, pokrepali su, više niti boje niti pravila nisu znali. Veliki Blefer uzvikne:"Idemo gledati u neku zapizdinu, danas je moto relly, čisti zrak, par piva i sve ok!"
Ta selendra je bila negdje iza Brezovice, u busu im je bilo podosta zlo, no na zraku je bilo bolje. ŠTO MOTO RELLY,nema žive duše. Očajna četvorka se znoji i klimpa po nekim livadama i brežiljcima, uzbrdicama i naziru se tragovi bivših rellly-a, ali danas pustoš. Nema niti birtije. Jeb...ti žedni su, pivo bi dobro sjelo, ali niti, kuće ,niti žive duše, niti birtije. Nakon dobrih 3 sata traganja, jedva su nabasali na busnu stanicu i nakon sat vremena su se vratili u civilizaciju. U prvoj birtiji, još kod okretišta tramvaja, Veliki Blefer urla na konobara GAJBU!!!!!!!!!Umiremo!!!!!!!!
"Posisali "su podosta, ali zrak i pješačenje garantirali su dobar san.Drugi dan se išlo na nastavu.
Clitorella

Tanka linija, linija purpura

Vruće ljetno popodne.Clitorella sebe ne prepoznaje, "fatalna" žena u purpurnoj svilenoj izazovnoj haljini.Strah, osjećaj krivnje,vrućina i bol u srcu.Divlja je bila ,da li se precijenila?.Purpurna boja preljuba ,u isto vrijeme avanture i prkosa i znatiželje i vlastite potvrde ženstvenosti.,da li je to bio film ili stvarnost. Prstom prelazi preko ožiljka na licu, ne vidi se ,ali ima boju purpura, ožiljak u srcu ima boju purpura,ima li smisla ?
Clitorella

Predator ili novo pismo majci

Zvana Čelična Lady,
Samohrana majka,
neustrašiv borac,
govorila je ,da su bezizlazne situacije izmišljotine nesposobni i slabi, kad Bog zatvori sva vrata, negdje otvori prozor,
Nema isprike,
Nema slabosti,
Nema neuspjeha,
Nema straha,
Nema milosti,
Nema izgovora,
.....to je bio Predatoru svom oklopu, obožavajući svoju jedinicu, koja je ostala genetski divlja u srcu u sukobu sa svima.
Predator neustrašiv u srcu.
Clitorella

Modna pista

Svaka čast najuglednijim svjetskim modnim pistama i metropola, ali najstroža je hodnik u Clitorellinom stanu, jer je iz svake perspektivi vidi Predator.
1.-Kuda ideš, zanemarit ću ptičje gnijezdo na glavi, prejaku šminku, a što je s tom minicom i kartonskim cipelama?upita Predator.
-Mama, idem na čagu u Samobor.
-Po ovoj hladnoći ,ovako ne možeš niti u stubište, obuci se.
-Kaj?da plešem u gojzericama i vunenim čarapama?.Idem autom.-Još i to, pa da se u promilčićima vraćaš doma. Glamur u vrećicu, i marš na bu, zbog ovakvih bus vozi svaki sat čitavu noć, od Remize klimpaj do doma.
2.Izlazi ponosno u novim tajicama iz sobe Clitorella.
-Što je ovo, čarape imaš, ali si zaboravila haljinu ili suknju.
-Mama to su tajice, idem u grad.
-jedino kaj je dobro, to su ti noge .
-Pa da .
-Ovako gologuza nema šanse da ideš, ma idi(upotrijebi Predator atomsku bombu)
-Znaš u ovakvim uskim štramplicama, dupe ti je dvostruko veće nego što je.
Clitorella je kapitulirala, odjurila je u sobu i obukla džemper do koljena.
3.Zove Bijesni iz Austrije, kupio Clitorelli dar, poseban.Ženska psiha odmah misli na šmuk.
Otvara Clitorella dar,a kad tamo spavaćica.
-Koji je to drek, krpa za spanje?
-vrag mater, iz najskupljeg butika u Bad Reichenhallu. Birali smo čitav sat, najfinija.
-Pas rit i spavačica, ludi Clitorella.
-Koji će mi skupi ku..ac za spanje?
Počne bacati dragocjen odjevni predmet po kući ,urlati psovati, gaziti i sve ostalo.
Bijesni upitno gleda u Predatora, koji flegmatično promatra isto.
-Što je njoj.
-sliježe Predator ramenima, pa znaš ju , ona je ona.
Clitorella

CRNI ŠPAGETI

U neka" zlatna vremena" Predator se brinuo o rublju, peglao i slagao, prala je ipak perilica. Glača Pedator i vrisne(nekarakteristično za Č
čeličnu Lady).
Ulazi u Clitorellinu sobu, nosi sa gađenjem između dva prsta "nešto".
-Čuj ,kaj je ovo?
-Tange.
-Nemoj ti meni fulirati, tko te silovao ili zubima skinuo gaće s tebe?
-Mama, nisam ja te sreće, krevelji se pametnjakovićka.
-Još jednom ,kaj je to?
-Remarque," Imati-Nemati."
-Nemoj ti meni, što je to.
-Mama, gaće , koje imaš, ali nemaš..
-Ti" crni špageti" su gaće??????
-Bože blagi, pa ja da sam ti partner, nabila bi ti to na glavu i zabranila da se skidaš, ako se ne zakuneš ,imaš obično rublje na sebi.Pa na što to liči? Siroti današnji dečki!
-Pa i nisu, navikli su.
Clitorella

Velika iščekivanja

Svaka čast engleskoj spisateljici, svi toj osjećaj imaju.Divlja u srcu,, uz zdušnu mržnju prema moralnim, vjerskim i svim ostalim društvenim normama, koje su kontradiktorne i besmislene, bori se sa vjetrenjačama. Uz moral, koji je muči i sa kojim ratuje, ona sa svojim, protiv opće priznatog, naišla je na nešto što joj je "uzdrmalo"ionako nemiran duh. Što očekivati u vezi sa drukim muškarcem?. Clitorellina je parolaNE OČEKUJ NIŠTA,PA SE NEĆEŠ RAZOČARATI1111.No da ne bude tako štura evo nekoliko njezinih osobnih misli.
1.Ako je onaj"pravi", očekuje da je oženi.
2.Ljubavnik mora nakon prve histerije,euforije u kaosa u glavi biti točan u dogovorima ,diskretan, dobar i siguran seks i ostalo je suvišno, jer počinju problemi.
3.S mužem, važi ona prva rečewnica, pa je sve iznenađanje, ono neočekivano, nažalost dobro iznenađenje, ali na sreću i ono loše nema "pravu" težinu i to smanjuje stres.
Clitorella

PERICA ILI PJESMICA

sJEDI cLITORELLA U VELELEBNOJ KULTURNOJ USTANOVI I EVO USPLAHIRENE GIMNAZIJALKE, MOLI POEZIJU OD ISTO TAKO VELEBNOG pRERADOVIĆA. cLITORELLA JOJ UZDRŽAVAJUĆI SE ,DA NE PRASNE U SMIJEH DAJE KNJIGU.
dAVNIH DANA, SJEDI cLITORELLA U UGLEDNOJ GIMNAZIJI I SA JOŠ 30 TAK UGLEDNIKA ČEKA KOGA ĆE PREDPENZIJU UGLEDNA PROFESORICA IZ HRVATSKOG PROZVATI..
NARAVNO PROZOVE CLITORELLU ,KOJA NEMA POJMA, TRESE SE ONA I ČITANKA U NJEZINIM RUKAMA.
-ČITAJ "JEZIK RODA MOGA", ZA POČETAK.
-TRESE SE GGLAS I ONA POČNE SLAVNU PJESMU JEDVA DRHTUREĆI ČITATI.
U ORIGINALU ONA GLASI"KAO VJEČNO MORE SINJE U KRETU SI GIPKOM LAKOM
PODAJEŠ SE DAHU SVAKOM....."
ČITA CLITORELLA NESVJESNA SEBE " U KREVETU SI GIPKOM LAKOM, PODAJEŠ SE DAHU SVAKOM"
VELIKI BLEFER S KOJIM JE SJEDILA U KLUPI, PAO POD KLUPU OD SMIJEHA.
UGLEDNA PRVA DAMA KROATISTIKE OŠINULA MUNJE I GROMOVE S KATEDRE, LUPA ŠAKOM PO STOLU, DOLAZI DO NESRETNICE,KOJAJOŠ PITA ,DA KAJ SE DOGODILO.TADA JE NASTAO JOŠ VEĆI URNEBES.PROTRESLA JE NA SMIRT CLITORELLU ZA RAMENA I REKLA ,DA ĆE DO NJEZINE MIROVINE RECITIRATI SVAKI TJEDAN ZA KAZNU ČITAVU PJESMU NAPAMET.
ISUSE, PA JOŠ 3 GODINE.....
PLAČE DOMA CLITORELLA I ŽALI SE PREDATORU.
MAJKA JE MAJKA,NAZOVE PREDATOR PROFESORICU I POKORA JE UBLAŽENA, JEDNOM MJESEČNO.
UREDNO JE TO TRAJALO I TRAJALO.
KAO VEĆ PREKALJENA STUDENTICA NA ISPITU DOBIJE ISTU I PRASNE U SMIJEH.PROČELNICA KROATISTIKE JE UPITA,DA ŠTO JE SMIJEŠNO.NAKON ŠTO JE S ODLIČNIM POLOŽOLA ISPIT, PROČELNICA JE ZAPAZILA DA UOPĆE NE GLEDA U TEKST, ZNA GA NAPAMET.
-VI STE SE ZAISTA POTRUDILI, ALI RECITE MI ŠTO JE SMIJEŠNO.ISPRIČA JOJ CLITORELLLA ZGODU SA PERICOM I KREVETOM.
-NASMIJALA SE OD SRCA UZ KOMENTAR,VIDITE NIJE SVAKO ZLO, ZLO.
EVO VRHOVNOG AUTORITETA KNJIŽEVNOSTI ,DIJELI NEKE PAPIRE POSLIJEDIPLOMANTIMA.....JEZIK RODA MOGA.
ISUSE, ZAURLA CLITORELLA, PA DO SMRTI'!?!!!!!!!!!
IDE SA SVIMA SAMO NE S PERICOM I PJESMICOM!!!!!!!!!!
clitorella

19 studeni 2004

JUTARNJA ŠIHTA

Stoji Clitorella na tramvajskoj stanici, u nedjeljno mračno jutro ,na minus 15, umotana kao Eskim. Ide na predavanje.Trese se od očaja, od umora .od muke, pa tko u takvo jutro ide uopće nekud. Treba se "zašuškati " u krevet i pajčiti.Poslijediplomska sesija počinje u pola devet.Evo tipa.
-Čuj mala,počinješ ,ili si završila?
-Kaj?
-Smjenu.
-je...ga počela.
-Ti si dakle "jutarnja"
-Imam auto ,koliko za posao?
Kakav posao?Clitorella jedva zna za sebe.
-Pa imam auto, stražnje sjedalo.
-AHA! 2000kn, plati mi školarinu!!!!!!
Čuj zgodna si ,ali si skupa, može ,na "tri"rate.
-Ne može, lova mi treba sada, odmah, uplati i sa uplatnicom mi se javi .......odbrusi ona.
-Čuj, ti studiraš?
-Je, kaj si mislil, vampiri već spavaju, samo poslijediplomske budale idu na faks!!!!!
-Nemoj se ljutiti, radio sam čitavu noć, portir sam u uglednoj firmi, nisam te htio povrijediti, pozvam te na kavu, malo ćemo se zagrijati i popričati ok?
-OK?
sSela ona u obližnji kafić umorna, smrznuta, kao i on, trebao je društvo, da netko sa njim popriča, rastali su se kao stari frendovi.
Pa izgleda da će magistrirati jutarnju šihtu.
Clitorella

18 studeni 2004

MOLITVA RECITIRANJE ILI FARSA

Dolazi Zlateko iz (ne)školice, gdje su prosvjetari garantirali pri upisu, da nema vjeronauka, već etika u višim razredima. Stiže Zlateko sa anketnim listićem, vjeronauk da ili ne. Iskopala je debeli crni flomić, negdje iz kućnog nereda i napisala NEEEEEEE!!!!!!!
Ima tisuću razloga, ali sad su vjeroučitelji neki tečajci, koji nemaju veze sa teološkim fakultetom.Clitorella ne ide na misu, jer se ne želi moliti po narudžbi ,a pogotovo ne danas ,kada se pod misom izmjenjuju preko mobitela recepti za kolače i sklapaju mračni posli.
-Mama moliš li se ti? upita Zlateko.
-Molim dušo svaki dan.
Moliš li Oče naš?!
Clitorella tu molitvu zna na latinskom i staroslavenskom ,ali ju ne recitira.
Dobila je jednu od nagrada za pismo Papi.
Što da Clitorella kaže Zlateku?!
-Dušo, moliš se kada osjetiš potrebu, kada si tužan, tražiš utjehu, molitva je prevesti slijepca ili nemoćnu osobu preko ulice, dati komad kruha gladnom, pomoći nesretnom, a ne zaobići ga.
Ima Clitorella svojih 9 pravila.
1.Nemoj činiti drugima, ono što ne želiš da čine tebi.
2.Moli se iz duše, a ne zbog formalnosti.
3.Ne prodaj dušu i tijelo radi vlastite dobiti i interesa.
4.Pomozi svakome, ako si u prilici.
5.Istina je smisao života ,iako je preskupa.
6.Preplivaj Bezdan ,životni Bezdan bez vode u u ustima
7.Ne uvaljuj se u bezbrojne neprilike, da se moraš drugima ispričavati.
8.Ne odustaj zbog drugih ,od svog identiteta.
9.Ne osuđuj, jer ne znaš što ti se može dogoditi.
Clitorella
p.s. Ispričavam se vjernicima, ako se osjećaju povrijeđenima, to je moj osobni stav.

PRIČA O RAZRUŠENOJ DUŠI, RAZRUŠENOM GRADU ILI GODIŠNJICA BRAKA

Sjedi ponešto, iz nepoznatog razloga tugaljiva Clitorella na radnom mjestu i pogled joj "padne", na dnevni tisak.Današnji datum, Vukovar- grad heroj je "pao".Pa, to je i dan njezine godišnjice braka.Da li je njena duša razrušena poput Vukovara?.
Sjetila se sunčanog popodneva pred"starom "Sveučilišnom knjižnicom, kada se zaljubila u Bijesnog,urnebesnih zabava, egzotičnih putovanja, nekih teških pogreba, svilene haljine, u nekoj plastičnoj vreći,cvijeća, koje je potonulo u hladno mračno more, bure u Crikvenici i vlastitog potpisa.Sjetila se nekih tamburaša, nije bila svjesna ,da njoj sviraju, dok je dvije godine ,ne u matičnom uredu, već u bogatoj okićenoj crkvi u vjenčanici uz zvuke zbora i orgulja išla prema oltaru, za to vrijeme se ginulo, bilo je zamračenje, svako toliko je zavijala uzbuna.Sjetila se svađa, teških jutara,suza, tuge bijesa, udaraca i zagrljaja, Zlateka u naručju, ona, divlja u srcu, curica, žena, frendica, majka i supruga, poslijediplomantica," hodajući kaos," Predatorov uspjeh i
razočaranje,savršena i posrnula, visoka i propala.
Upita ju Bijesni:"Što nam se to dogodilo Clitorella?"
"Dogodio se život,15 godina života, s kojim sam se nosila ......" odgovori tiho ona.
Clitorella

17 studeni 2004

Bilješka o ljubavnoj poeziji

Clitorella je nebrojene dane provela učeći ,teoriju književnosti, teoriju poetike. teoriju lirike....na posijediplomskom ista priča. Ona je na poslijediplomskim "čula"čuda", ali jedno je sigurno, pisala je u noćnom vlaku, na ofucanom papiru, bez iti jedene teorije, emocije........emocije.......poslala je tu pjesmu, za koju sama ne može utvrditi gdje je. Nagrađena je.
Clitorella

MOM VOLJENOM BIJESNOM

Any fiever,
Any fier,
Any time,
We have lot of time for loving ich other.
Clitorella

BIJESNOM NA DUŠU

Hajde Bijesni,
ako vičeš na Clitorellu
vičeš na sebe.
Ako kriviš Clitoellu ,

kriviš sebe.
Ako joj predbaciješ,
predbacuješ sebi,
ako digneš ruku na nju,
tučeš sebe,
ako ju vrijeđaš,
vrijeđaš sebe,
ako odeš,
otišao si od sebe,
A ONA JE JOŠ UVIJEK TU UZ TEBE!!!!!!!!!
Clitorella


CLITORELLA I CENZURA ILI O JUHICI

Clitorella je bila izložena oštroj kritici, ma, na rubu skandala od strane osobe, iz bliske okoline, koja nema "smisla" za "beletristiku".Clitorella ne piše izmišljotine, ona piše potaknuta zaista vlastitim događajima i zgodama iz vlastitog života, ali, ne može sve biti "dokumentarac", mora se sve to malko" začiniti" kao i dobra juhica, pa nije dovoljno potopiti komad mesa u vodu i gotovo, treba još u juhicu staviti koješta, da bi se fino" papala".Ispričava se svima, koji su povrijeđeni, Clitorelli to nije blo na kraj pameti, ona će i dalje pisati, i moli za raumijevanje!
Clitorella

13 studeni 2004

CUNCA ILI BASKRVILSKI PAS

Na jedvite jade ,nas nekoliko ,e zaposleno davnih godina u velevažnu knjižnicu. Šefica, osim što je bila usidjelica, imala je dva psa. Jednog pitomog i Cuncu ,bježi ili što možeš, spašavaj se.
Tako jednog jutra knjižničar Marcus Aurelius kako ga je od milja zvala Clitorella i ona čekaju čitače, ,pardon korisnike knjižnice, umjesto njih ulazi crno pseto, veličine teleta ,slina mu curi niz laloke, Marcus skače na pult, a Clitorella na kataložne ormariće, jer, dok dođe vlasnica oni su poklani.Evo naše šefice nasmijane, pseto joj liže nogu , pitomo a ona u čudu gleda svoje djelatnike na pultu i na ormarićima.
-Kaj je bilo?
-Cunca sve grize ,urla Marcus sa visokog pulta!
--Istina, to je opasno čudovište, urla Clitorella sklupčana na kataložnim ormarićima!!!!!
-micica sve je pod kontrolom.
Par godina kasnije ,kada je poput Hanibala Lectera unakazio veterinara, uginuo je.
Clitorella

HAJDE, MALO HUMORA

Reče baba dedi:"Ja još uvijek mogu leći na leđa i raširiti noge!"
Reče deda:"Mogu i ja, ,a tko će nas je...at?"


Dođe usplahirena ženska klesaru za groblje. "Isklesajte mi natpis, rodila se nevina , živjela nevina i umrla nevina."
Promisli klesarko i reče:"Bilo bi vam jeftinije da vam napišem , da ste umrrla nejeb...na!"
Clitorella

KISS ILI KIRKA

Bilo, kako ne bilo, Fatalni i Clitorella, zbog sticaja okolnosti, šalju si "Kiss" preko mobitela par puta dnevno, važno je biti u kontaktu. Jedan dan nema poruke "Kiss" od Fatalnog, Clitorella ,tašta do Mjeseca ne šalje ništa ,ali se" piga".Tako prođoše dva dana bez "Kiss-a".
-Pa ti si obična kuja , urla Fatalni na fiksni telefon, ne javljaš se dva dana!!!
-Ma nemoj, prase muško, a gdje je tvoj"Kiss"?, ljuti se Clitorella.
-Pa stalno ga šaljem?
Joj, to nije dobro, smrzne se Clitorella.
-Čuj, dobivam čudne poruke i završavaju sa" kiss "i ja im odgovaram sa" kiss," ljuti se Fatalni.
-Ma , ja nemam pojma ,tko ti šalje te poruke?
-Bijesni!!!!!!!!!
-Bijesni , uhvatio broj i šalje kiss.
-Glupane, pa ti već dva dana ljubiš mog Bijesnog...zgražava se Clitorella, a ja sam odje..ala.
-Kissiraš se sa mojim mužem , IDIOTE!!!!!!!!!
-Ja nisam homoseksualac, protestira naivno Fatalni.
-Da ,ja sam droca, protestira Clitorella.
-Je..o vas vaš VIP centar, 7 mobitela, pokušava se ispričati Fatalni.
Clitorella se nasmije i reče:"Ponavljat ću do kraja života,da se ljubavnik i muž NE SMIJU UPOZNATI, jedan roštilj i par piva i muško prijateljstvo nadvlada, ono je sveto, a ženska odvisi!"
-Ja ne ljubim tvog Bijesnog, urla Fatalni, to je fatalna tehnička greška!!!!!!
-Da, greška, staje "na loptu" Clitorella," kissirajte" se i dalje može i još dalje i spušta slušalicu.
KIRKA, ONA JE MUŠKARCE PRETVARALA U NJIHOVU BIT, U PRASCE!!!!!
Clitorella