22 studeni 2004

Relly ali ne o bezalkoholnom pivu

Bio neki praznik rada, pPrvi maj, vruće kao u paklu. Odabrana četvorka, vođena slavnim Velikim Bleferom, nadobudno je kartala u luksuznom stanu, znamenitih liječnika(Bleferove obitelji), koja je otputovala, daleko.Ispijali su "mitologije" liječnika, prvoklasne viskače i kartali naravno, Belu.
Negdje oko 6 ujutro, pokrepali su, više niti boje niti pravila nisu znali. Veliki Blefer uzvikne:"Idemo gledati u neku zapizdinu, danas je moto relly, čisti zrak, par piva i sve ok!"
Ta selendra je bila negdje iza Brezovice, u busu im je bilo podosta zlo, no na zraku je bilo bolje. ŠTO MOTO RELLY,nema žive duše. Očajna četvorka se znoji i klimpa po nekim livadama i brežiljcima, uzbrdicama i naziru se tragovi bivših rellly-a, ali danas pustoš. Nema niti birtije. Jeb...ti žedni su, pivo bi dobro sjelo, ali niti, kuće ,niti žive duše, niti birtije. Nakon dobrih 3 sata traganja, jedva su nabasali na busnu stanicu i nakon sat vremena su se vratili u civilizaciju. U prvoj birtiji, još kod okretišta tramvaja, Veliki Blefer urla na konobara GAJBU!!!!!!!!!Umiremo!!!!!!!!
"Posisali "su podosta, ali zrak i pješačenje garantirali su dobar san.Drugi dan se išlo na nastavu.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home