04 studeni 2004

Deep is back

Živa sam. Jesam. Ali za opisati ono što se dešavalo zadnjih par mjeseci trebat će dosta riječi i blogova. Ukratko mojim sranjima nije došao kraj, odmor se pretvorio u noćnu moru po pitanju zdravlja i čim sam se vratila u Zagreb, otišla sam se naručiti za operaciju žućnih kamenaca. Mislila sam si da će me naručiti za kojih 3-4 mjeseca, no kada je doktorica vidjela UZV žući, malo popipala trbuh, našla je prvi slobodan termin i naručila me u bolnicu za manje od 3 tjedna. I cijeli 9. mjesec sam provela trčeći kod raznoraznih doktora i radila pretrage potrebne za operaciju.
Uglavnom bolnica i ja kao da se nikako nemožemo rastati. Ali bar sam se riješila tih kamenaca i sada mi je bolje.
U međuvremenu sam odlučila, iako još nije 100% sigurno, da ću napisati knjigu o svojih 13 godina života. Makar je nikad ne izdala, ona će postojati i tko će je htjeti čitati, biti će na netu najvjerojatnije. Barem sam ja to tako zamislila. Ja se iskreno nadam da ću imati snage i hrabrosti podijeliti sa ostatkom svijeta svoj život.
Vidjet ćemo...

1 Comments:

At 3:50 PM, Anonymous said...

Draga Deep, eto procitao sam pregrst tvojih postova i htio bih ti reci hvala! Hvala na tome sto tako iskreno i ljudski dijelis s nama svoje momente, iskustva i zapazanja. Vjerujem da ce tvoj primjer pomoci drugima u slicnoj situaciji da lakse prozive i prezive to sto zive, te se nadam da ce svi ostali koji mozda razmisljaju krenuti slicnim putem odustati.
Micica saljem ti veeliku pusu.

 

Post a Comment

<< Home