02 srpanj 2004

Napokon odmor od Zagreba

Nakon 3 prevruća i grozna ljeta provedena u Zagrebu, na užarenom asfaltu, u smradu i isparavanju automobila, ljudi i smeća, idem na 2 mjeseca na more. Nema sretnije od mene. Napokon! Prije 3 god. bila sam na odjelu, prije 2 god. u bolnici pa na strogom mirovanju zbog hepatitisa, a prošle god. Najdraži nije mogao ići zbog posla... I sada ću nadoknaditi svaku propuštenu sekundu mira, odmora, plivanja, ma 100% pure pleasure. Nakupovala sam si stvari, sve neke vesele boje, što manje materijala to bolje, i svakakve kremice, losione, ulja za sunčanje, pa protiv ožiljaka, onda zavoje, komprese, mrežice da mi ožiljci ne dođu slučajno na sunce...A da, i još sam i alergična na sunce! Zar to nije naprosto bajno?! Heheheheh ;)))
Mislim da će Najdraži lagano dobiti solm živaca kada vidi sve moje torbe, mojih 7 pari cipela, odjeću da ni ne spomijem - u ormaru ostaje samo zimska odjeća, kozmetike 2 torbetine, kad smo kod torbi i torbica (ne putnih) onda sam uspjela smanjit na brojku 6 (bravo ja)...Ukratko, mislim da će gepek biti rezerviran za moje stvari. A njegovo sve stane u jednu malo veću torbu. Osim kompjutera bez kojeg ne mrda. Iako ima kompjuter na moru ;))))
No, nema veze. Jedino je bitno da idem, da odlazim, da me nema, da nikoga ne gledam, da se odmaram, napunim baterije i skupim dovoljno energije za jesen! A na jesen počinje novi život...

Lijep pozdrav i vidimo se početkom 9-og mjeseca :))) Uživajte!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home