12 studeni 2004

CNNI

CNNI-Clitorellu ništa ne može iznenaditi.
Prototip bibliotekarke je suhonjava usidjelica, sa jakom dioptrijom, socijalnim okvirima naočala,urednog, samačkog, nezanimljivog života, zapravo društveno smetalo, bez kojeg se samo u biblioteci ne može. Odjevena poput loše odjevene preparantice za časne sestre, punđica i šlus. KATASTROFA!!!!!!!!!!!
Clitorella je sušta suprotnost prototipu vlastite profesije,od mode, kontroverznih frizura ...o ostalom da ne govori.To joj se uglavnom predbacuje, ali Clitorella je Clitorella.
Jednog popodneva u knjižnicu dolazi otkačen tip, u vojnoj uniformi, sa bezbroj naušnica, ali ima duha . U bezbrojnim policama "naivna" izazovna bibliotekarka mu "traži" literaturu. On grabi svaku priliku ,da je takne, štipne i na kraju poljubi.
Prošlo od toga popodneva metar dana i evo ga danas.Obje smjene na okupu, dakle 7 konzervativki i Clitorella i on, iz oduševljenja grabi Clitorellu za ruku, pred čitavim kolektivom da joj nešto pokaže. Za Clitorellom ide vojska radoznalih babuskara i on se počne skidati uz komentar:"Ne brini se ,neću do kraja!" Clitorella se smijući na sav glas izjašnjava:"Ma što mene može uopće iznenaditi, idi do kraja! Pokazuje joj ogromnu tetovažu na ramenu, prvo slovo glagoljice(uglate) ,.Kolegice su se šokirale , zaboga ogoljeno muško tetovirano glagoljsko rame,Clitorella se zabavljala i rekla je, da tako nešto još nije vidjela, ali je cool(one ne razumiju tu riječ), tiop je izašao, a Clitorella još malko poboljšala svoju "krasnu" reputaciju.Nisu vidjele da je ispod ogromnog slova bio broj Clitorellinog mobitela, rekao je da mu donosi sreću.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home