20 travanj 2004

Gdje je Hipokrat?

Clitorella je vidjela, da na svom prstu nije nešto u redu. Pokušala je škaricama za nokte, mastima, rašrpicama, ali izraslina, za koju je mislila da je "divlje meso" je rasla.Pred par dana noseći vrećice iz dućana "odrala" je tu izraslinu, koja je nakon toga "podivljala".Nesretna Clitorella je potražila pomoć u hitnoj kirurškoj službi. Tamo, su je doslovno izbacili, da kako ju nije sram za takvo što doći na hitnu.Vidi Clitorellla da izraslina "divlja".Što sad?Plaća Clitorella hrpu osiguranja, i između toga i Adendu.Ljubezna sližbenica ju ajavljuje kod dermatologa, sve legalno , zlatna ploča, puna titula, specijalisu.
Trese se Clitorella(kada se ne trese), gospodin pun titula zaključuje ,da je sve to ...k...., daje antibiotike i naručuje Clitorellu na "elektro zahvat", za 48 sati.Pita Clitorella, da li boli. Otrese SE SPECIJALIST MEDICINE, KOJI JE NE ZNAM ,VALJDA BOG, KAŽE CLITORELLI, AKO JE RODILA, NIŠTA NE BOLI.
jE....MU SUNCE, TO MI KAŽE DR. ,PROKLETI ONI KOJI DIPLOMIRAJU, PA SU ODMAH DOKTORI, MENI, ŠTO TO ZNAČI, DA MI TREBA RUKU ODREZATI NA ŽIVO, JER SAM RODILA????????
kRETEN MEDICINSKI, IDIOT MUŠKI, MENE BOLI, MOLIM ZA POMOĆ, A ON MENI RIBA NOS SA PORODOM.IDITOT!!!!!!!!!!!!!!!!
Clitorella Gdje je Hipokrat

0 Comments:

Post a Comment

<< Home