13 ožujak 2004

"Neobična izložba"

Odmaraju Goranovci, na Babinom Kuku u luksuznom hotelu ,nakon "napornog "kupanja ,sve otvoreno, sve se čuje. Dva kata ispod kupaju se "iznutra" dva baritona i smiju se ,da ih se čuje do Rijeke. Pričaju tipične muške"lovačke" priče, tko je i kad i kako netko nekoga povalio.Smiju se Clitorella i njezina cimerica na laži koje supiti "uvaljuju" jedan drugome. Odjednom TAJAC.Nakon par sekundi uzvik:"CLITORELLA!!!!"
Izađe Clitorella na balkon i nagne se ljuta:"Koji k...se derete?!"
-Daj, dušo baci svoj visoki "c"
-Zakaj?
-Daj pogledaj balkon ispod sebe,što vidiš?
-Neke Njemice suše donji veš ,pa kaj!
-Vidiš li one roza gaće sa coflekom na "pravom" mjestu?
-Valjda, kaj s tim?
-Daj ,zaurlaj ,da nam padnu na balkon!
Ne zna što se dogodilo, u tom času je zapuhao maestral i gaće padnu ravno Adonisu(predsjednik zbora) u krilo.
Urnebes. Odjednom klipanima padne napamet, da kakve gaće imaju njihove pjevačice.
U predvorju huncuti razapeli štrik ,nabavili kvačice, napisali"IZLOŽBA ŽENSKIH GAĆA", uzeli neku bilježnicu, kao "Knjiga utisaka"uz objašnjenje:"ONE KOJE NISU DALE GAĆE ,TO JE ZBOG TOGA ŠTO, NEMAJU ČISTE,NE NOSE, NE DA FRAJER, OBIČNE"TREBA SVAKA GORANOVKA DATI ONO NAJEGZOTIČNIJE ŠTO IMA. OBJESILE SMO NAS 60-TAK ONO ŠTO JESMO I NISMO IMALE.
Gledaju turisti, gosti hotela i valjaju se od smijeha, Maestro je imao čast, kao jedini muškarac, koji ima privilegiju ,da da svoje, prijetio nam je najstrašnijim audicijama, kada se vratimo u Zagreb, no, bilo je dosta reći, da samo ako preživimo let i sve ok.Dao je na kraju neku plahtu, valjda gaće.Nakon dva dana, trebalo je vratiti gaće vlasnicama. Kako je Adonis znao, još je dan danas misterija, ali svaka je dobila svoje pod salvetom u blagovaonici. Pitanje, da li su one "lovačke" priče istinite?
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home