03 veljača 2004

Clitorela i isti i "istiji"

Vozi neutješna Clitorella svoje sedmomjesečno Zlato uz rijeku ,u jednoj od poznatih, austrijskih ,kulturnih metropola. Iz kolica se dere na sav glas Zlato, koje bi očito nešto reklo, ali ne može, pa što mu preostaje ,nego da se dernja, samo Clitorella je na rubu živaca.Šetalište je prazno, ugledni građani izbjegavaju taj dio grada, jer se uz obalu skupljaju, leže,zajedno sa bezbrojnim svojim psima, ljubimcima, PUNKERI. Clitorella je imala priliku vidjeti neopisive, raznobojne kreacije, kao da šeta ulicom punom izloga sa raznobojnim ukrasima.Sama Clitorella je ultra kratko pošišana i na pramenove u boji.Ne boji se ona, svi je već znaju, odjednom iz grupe izlazi neki ogroman "ukras" i vadi nešto iz džepa. Neku zvečkicu-igračkicu. Na ponešto "klimavom "engleskom joj objašnjava ,da je igračka čista i da je sve u redu, to je od njegovog mlađeg brata i digne palac u znak odobravanja ,jer i Clitorella ima raznobojne ukrase u šiškama. Zlato počelo vrtiti to nešto od igračke i umirilo se.
Prijeđe preko mosta ,a na drugoj strani rijeke "skin headsi", brzo, rukom zaliže šiške,ošišana na oskudnih 9 milimetara, ne izaziva tu grupaciju. Svi se smješkaju, nitko Clitorellu ne dira,kao da je "njihova", jedan se diže iz grupe i daje joj limenku piva, u smislu ,dobro je za živce, jer malo dijete te iznervira.
Clitorella se nije usudila odbiti. Opet on podiže palac u znak odobravanja dužine kose.Tako je Clitorella iz dana u dan mijenjala strane i osjećala se kao u velikoj familiji.Punkeri ili "skin headsi", odgovara svim kriterijima ,naravno osim malograđanskim, koji su "opasniji "od "ovih "uz rijeku.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home