24 siječanj 2004

Čudo sumnjivog morala

Svako ljeto Bijesni i Clitorella provode u Salzburgu. Godine, kada se Clitorella konačno uspjela zaposliti ,nije smjela na godišnji odmor." Cvili" Clitorella, pa barem na vikend.Postoji jedna "divlja" željeznička linija za taj grad u 21h i vlak stiže u 4h ujutro drugi dan. Clitorella i Bijesni napravili plan. Bijesnom će 15 min. prij 4h ujutro zvoniti budilica i bacit će ključeve od ulaznih vrata hostela(u kojem već godinama borave) i koja su zaključana da uđe. Sve je išlo po planu. Clitorella stigla na vrijeme ,taksijem do hostela, Bijesni na prozoru, ključevi i Clitorella ušla.
U međuvremenu priča ima drugu stranu. U tom hostelu radila je relativno privlačna čistačica, upravo pubertetski zaljubljena u Bijesnog.Nitko joj namjerno nije rekao, da je oženjen. Njegova soba je uvijek bila "zglancana posebno", ostalo udvaranje, da ne spominjem. Ipak neka pravila u tom hostelu postoje, ne bi se smjelo dovoditi "nekog" u sobu, koji nije prijavljen kao gost i nije član obitelji.
Bijesni izašao na teren i pustio Clitorellu da spava(prespavala je već pola života), čistačica samouvjereno ulazi u sobu i ima što vidjeti.....polugolo plavokoso čudo u krevetu od Bijesnog. Zaljubljenost se u trenu pretvorila u bijes i ljubomoru, otrčala je odmah do ravnateljice hostela i viče:"Prostitutka u krevetu?"Pita ju gđa ravnateljica,da u čijem krevetu,ona i dalje urla:"Nemoral, fuj, prasac, kurviš.....!"Opet ju pita ,da u čijem krevetu?Kad je čula u čijem nastao je opći smijeh, rekoše joj ,da je to ZAKONITA SUPRUGA, KOJA JE NOĆAS DOPUTOVALA.
JADNA, DANIMA NIJE MOGLA DOĆI K SEBI I MRZILA JE CLITORELLU, POKAZUJUĆI TO TAJNO I JAVNO.Što se može, "plavokoso čudo" nije sumnjivog morala,a da li je čudo?To se Clitorella i dan danas pita.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home