03 siječanj 2004

Što se događa golim plavušama koje to jesu

Nakon kartaške muške orgije, kada od alkoholnih para slavni kartašni nisu raspoznavali boje i zvali umjesto aduta mame, tate, bivše cure...odlučili su prekinuti i otpuzati kući. Plavušin muž zaspao je, niti on sam ne zna gdje, savjesna ,još novopečena" plava" supruga, sav nered potrpala je u vreće za smeće i sad je te vreće trebalo izbaciti iz kuće. Uzmemo li u obzir vrijeme kolovoza, jezivih vrućih noći, uzmemo li u obzir da su svi na moru ,dakle kuća prazna, osim hrčućeg supruga negdje iza namještaja, .Uprtila je plavuša vreće ,izašla pred kuću i čula jeziv zvuk. Vrata stubišta su se nemilosrdno zatvorila, a ona jadna ostala u pamučnoj majci do koljena i klompama(samo to).
"Hrčući regal "se nikakvom zvonjavom nije dao probuditi, dakle u 2h u noći plava novopečena, gologuza ostala je nasred ulice.Što će jadan mozak ispod plave kose, odklompala je do benzinske pumpe koja radi čitavu noć u istoj ulici. Malo su je djelatnici čudno i gledali. Jedan je veleumno zaključio:Susjedo ,ali vi ste goli i na ulici!"
Kao da plava očajnica to nije znala, ispentala je objašnjenje i zamolila telefnsku usluku. Zvonjava nije pomogla. Dok su se djelatnici pripremali za neke druge usluge, recimo prenočišta," plava" je zbrisala na još ljepše mjesto na u susjedstvu Zapadni kolodvor.Nakon podosta alkohola radnik na rampi je mislio da je stvarno pretjerao u lokanju. Zamolila je na rubu suza" plava" da joj da neki alat da provali u stubište(naime vrata od stana ostala su otvorena)Jadan bio je pijan pa osim odvijača i nije mogao što drugo pokušati joj uvaliti i nesretna "plava" je provalila u stubište.Naravoučenije ne samo za plavuše ,već i za one koje to nisu "Kad iznosite smeće uvijek ključeve i sa sobom."
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home