13 siječanj 2004

TIGROVI

Radoholičar od Predatora nakon 40 godina teškog rada na sudu, sit svađa između svoje jedinice i Bijesnog ,honorarno je počeo raditi u Ministarstvu obrane, u stambenoj komisiji.
Radio je tamo 4 godine, svo vrijeme skoro Domovinskog rata.
Sprovodi kao takvi ,uvijek su tužni, Clitorella je bila sama ,Bijesni je izigravao štender, ako joj pozlije. Nije htjela nikakve sedative, htjela je vidjeti gomilu licemjera, tzv. prijatelja koji su godinama slinili za pravnim uslugama i kojima je Predator riješio mnoge životne probleme(besplatno).
U gomili ljudi, u trenutku kad je ljigavac od predsjednika Odvjetničke komore htio započeti neki , vjerojatno nesuvisli govor, dolazi POSTROJBA TIGROVA.Ljudi i ja ostali su bez riječi. Glavni dolazi do mene , izrazi saučešće i upt,da li mogu li plotuni. Clitorella je rekla, ne u zrak, okrenite puške u ovu gomilu ljigavaca. Glavni se nasmijao, predao Clitorelli spomenicu i pravu tigrovsku kapu okrenuo se zapanjenoj gomili i viknuo.;"Gđa I.. borila se za naša prava, dok smo mi bili na frontu, borila se za Hrvatsku!"Nitko nije pisnuo. Plotuni su odjekivali, kao da se pokapa neki važni političar, Clitorella je spomenicu spustila i eto.Boljeg govora nije moglo biti..
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home