26 siječanj 2004

Salamijada ili policija

Pozvani bili Bijesni i Clitorella ,na izložbu i degustaciju svih vrsta salama,sve naravno, popraćeno zabavnim programom, proglašenjem najboljih salama i zabavom za goste. U neko vrijeme, najavljeno je natjecanje u plesu. Clitorella obožava plesati, ,Bijesni baš i nije oduševljen, ali nagovara Clitorellu da se javi. Našla Clitorella sjajnog partnera i njih dvoje osvojili prvu nagradu, neke salame i kartone butelja i neke medalje sa natpisom "salamijada".Dok je natjecanje trajalo, Bijesni se lagano nalijevao vina i izraz lica mu je bio sve "mračniji".
Došla oduševljena Clitorella do stola sa hrpom nagrada i vidi da Bijesni baš nije zadovoljan.Čitava stvar se odvijala u Samoboru i u prvim danima ,mjesecima braka, dok je još Bijesni bio ljubomoran,naravno bez razloga.Svađa je počela u autobusu za Zagreb.
"Prasico!"
"Zakaj?"
"Pipao te, meni pred nosom!"
"Tko me zaboga pipao?"
"Tvoj famozni tanz partner!"
"Pa, kaj je Tebi?"
"Pipao te za vrijeme tanga!"
"Pa tango se tako pleše!"
"Primio te za guzicu!"
"Nisi normalan, pijan si!"
"Ja sam pijan ,a ti si obična flundra!"
Svađa je kulminirala ,kada smo stigli na trešnjevačku remizu. Kasno navečer, pješice se mora doma.Primi potpuno lud Bijesni Clitorellu za njezin rep i počne ju doslovno vući po cesti.Clitorella viče ,da ju pusti, on urla,da neće, da će ju očupati do doma. Odjednom se zaustavlja neki auto, izlaze dva tipa da se obračunaju sa Bijesnim. On im viče, da neka se gube, da mu je žena pijana, ja urlam da nisam, da je on. SVA SREĆA POLICIJA NA SELSKOJ. Urla Clitorella(a to joj dobro ide):"U pomoć, policija!!!"Došli policajci, legitimiraju nas i čude se,da imamo isto prezime::"Pa što ste vi jedno drugom?" Ja odgovaram :"Muž i žena".Meni pozvali taksi, a njega pješice, da ohladi glavu.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home