04 siječanj 2004

Roditeljsko šmrkanje

Nakon mnogih tragedija i životnih neprivilegijas moj predator(majka)postala je čelična lady i sve ostalo.Nema milosti za umno, emocionalno jadnu plavušicu, koja je još bila dijete(i plavuše su barem kronološki djeca).
Na prvi dan škole stajala sam uštirkana, kosa tako do bola zategnuta u pletenice, da se nisam usudila glavu okrenuti, čelična lady, dopredsjednik V.suda kleknula je u u onom strašnom komunističkom režimu i prekrižila me. Koja Katastrofa ONA!
Prošlo je mnogo godina školovanja(koliko to znači za plavuše?), na promociji, uz mene je stajala kolegica i doslovno se rugala ocu koji je šmrkao.Do Gaudeamus je teško dijete dogurati, plavo ili neplavo. Reče mi ona ,da koju materinu stari cmolji, ja sam vidjela svoju "Čeličnu" da briše suze PRVI PUTA U ŽIVOTU.Odgovorih da su starci pali na tjeme.
Taj otac, samohran radio je par poslova da bi svoju neplavušu doveo do faksa i do kraja faksa, ja sam svoju plavu sudbinu znala, da su oni pili i plakali, gdje bismo mi sada bile?
Nakon čestitanja, mora alkohola, buketa ,suza došao je rat, život, burza,
iako mislim da ne znam tko ja majka ,kada sam vidjela da dijete STOJI u kinderbetu rasplakala sam se. Predator je kurvinjski šutio, rekao mi je u stilu, da je to tek početak. Plavuše......ne podcjenjujte roditeljske suze.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home