24 siječanj 2004

Prokletstvo faraona

Polu-sagnuta Clitorella ,strpljivo je plazila u koloni monogobrojnih turista u središte Keopsove piramide, ne bi li stala na posebnu točku, koja je po svemu posebna , u odnosu na zemlju, svemir, sunce, mjesec...ne znam koje sve mile i nemile prirodne proporcije, točka samospoznaje, i mističnosti. Mnogi dobivaju napade klaustrofobije,zapravo ,na tom dugom putu do središnje dvorane ,nema zraka.Doplazila Clitorella i stala osobno na to posebno mjesto, nije da izmišljam, imala je neki loš predosjećaj,odjednom j joj je iz ruku umalo spala torba sa foto priborom i aparatom, to se Clitorelli nikad ne događa, voli i zna fotografirati i jako pazi na te stvari.
Put je išao svojim tokom. Clitorella je ispucala brdo fotosa ,sa posebnom pažnjom.Došavši u Zagreb, prvo u foto studio, još je Bijesni ludio, da će te silne fotografije koštati više od puta, ali Clitorella je u tome neumoljiva.Svi u studiju su bili na nogama, da se vidi što je ona vidjela, njezine slike poznaju i znaju da su dobre. Nakon par sati dolazi Clitorella i ugleda pokunjena lica u studiju. NITI JEDNE FOTOGRAFIJE.6 SUPER FILMOVA POTPUNO PRAZNO.SVE PRAZNO.NEMOGUĆE.Clitorella je išla kući i plakala,što sad?Sjetila se u jednom trenu događaja iz Keopsove piramide, na to je potpuno zaboravila. Neugodan predosjećaj,događaj sa fotićem.......
S obzirom ,da je bila omiljena u grupi, svi su joj poštom poslali negative, ima sada više od 250 fotosa, ali ne svojih.Njezine slike su bile najbolje, možda su one najbolje ,koje su u sjećanju,ili je to ipak bilo prokletstvo faraona.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home