22 siječanj 2004

Princ student

Očajna Clitorella, njegujući mamino zlato ,zamoli Bijesnog, da joj ode na faks po potpise. Napiše ona njemu upute i Bijesni ode. Mučila se tako Clitorella sa kašljem ,temperaturom, cendranjem svoga "zlata" i strahovala što će Bijesni izvesti.Bijesni dolazi i pjevuši.:"Čuj tvoj faks je genijalan, same curice, goli pupčići, nasmijane,.....!Bijesni je tamo izveo čitavu paradu, Davao komplimente, ljubio ruke, pjevuckao serenade, samo što nije otvorio violinu. Curicama je to bilo zabavno ,jer faks ima manjak muškaraca. Upadao Bijesni profesoricama u sobe, pitaj ti Boga što mljeo, davao karte za koncerte. Ponosne dame bile oduševljene(mogao je i ispite položiti).Sa nekim docentom, kojem doduše nije ljubio ruke je popio je piće i docent mu se požalio da ,ne može kćer upisati u Muzičku školu, da nema problema, Bijesni sve sređuje. Popričao je sa šefom katedre, s njim popopušio cigaretu, politizirao.Oduševljeno je pružio Clitorelli njezin indeks:"Evo zlato sve tu piše!
mogao sam ti sve ispite položiti.Tamo je tako divna atmosfera ,bio sam sultan u haremu, usput svi piju(kao da ja to ne znam),zabavljaju se i komentiraju. Opušteno. Otkačeno.Ti kad budeš išla na ispit, samo reci da si moja i doktorirat ćeš za jedno prijepodne!"
"Bože blagi, što li je svega nablebetao?"pomisli Clitorella i nemoćno pogleda u "nemilosrdnu" živu u toplomjeru. Sad joj je bilo dosta i zajaukne:"Evo tebi toplomjer doktore, daj Ti meni indeks!" Za nekoliko minuta Clitorella se doslovno"izgubila" u susjedstvu.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home