19 siječanj 2004

Pčelica Maja

Još davnih dana, Clitorella je tumarala salzburškim ulicama, sa Yu pasošem.Mlada,vesela,i odjednom je nešto strašno zapeče između prstiju na ruci.Ubola Clitorellu pčela.To je najgore, što se njoj može desiti ,jer je alergična na ubod pčele i ose. Ruka počela opasno oticati, Clitorelli baš nije niti u grlu bilo prohodno, počeo joj oticati vrat. Što da radi?Nema Salzburg turističke ambulante, uletjela na vrata prve bolnice i sad što reći. Bolničar na porti vidio je da baš situacija nije sjajna. "Što se dogodilo?"Clitorella u sto muka, kako se kaže pčela na njemački, sjeti se crtića i ispenta:"Die Biene Maja...zzzzzzz".
Bez obzira koliko to blesavo i nepismeno zvučalo, sletjelo se par doktora u sto muka,na što jesam, na što nisam alergična ,a već se lagano gušim, ,ruka mi trostruko veća od normalnog.Panika. Davali pola sata nešto Clitorelli, iglom, neka preduga injekcija.....Olakšalo se disanje, ruka polako plasnula, Clitorelli išla po glavi sličica iz crtića pčelice Maje.
Nakon par sati, našla se Clitorella ponovno na salzburškim ulicama ,sa sto papira i recepata, ako se nešto pogorša. Nije se ništa pogoršalo, osim što se dan danas smije kako je "odzujala" pčelicu Maju, u pomalo nezavidnoj situaciji.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home