29 siječanj 2004

Muška guvernanta 1

Clitorellina dobra frendica, koja ima vikendicu par km. dalje, znala je da Clitorella provodi idilično ljetovanje sa djetešcetom i Predatorom. Da joj malo osvježi svakodnevnicu ,jednu večer zaškripale kočnice relativno novog Mercedesa, pred Clitorellinom vikendicom i izlazi frendica i Njezin ,s kojim živi već neko vrijeme.Može u provod ,ali ne bez Zlata, Predator je neumoljiv,po svojoj tvrdnji ,da malo dijete mora biti uz mamu, ako je to moguće. Njezin obožava djecu, ima dvije sestre, 4 nećaka i nema veze,upravo je zadivljeno promatrao, kako se Clitorella gnjavi oko malog.Otišli smo mi u kafić, na pola sata ,koliko je Zlato izdržalo, no bolje išta nego ništa. Njezin spočitava Clitorellinoj frendici, koja se rastala davno, kada su njena djeca bila mala, da ih je uvalila bakama i nije ju bilo briga, živjela je slobodno, a kako ja eto, moram sve sama.
Nakon nekoliko večeri ,evo opet njih u posjeti.Njezin uzima Zlato u krilo, nešto mu tepa, Clitorela mu je zahvalna, da može malo tračati sa starom frendicom.
Opet nakon par večeri ,već Predator čuje zvuk motora i viče:"Dušo, čini mi se da ti dolazi posjeta, nešto je tu meni sumnjivo, ti se sviđaš Njezinom!"Clitorella se zgrozila i popljuvala Predatora, njoj to nije niti na kraj pameti, iako ne izgleda loše, čak dapače dobro, osim podočnjaka.
Predator, kao da je imao "nos", iz mercedesa izlalzi samo Njezin ,bez frendice, nju kao boli glava,a njemu je pusto i dosadno. Odoše opet u kafić, počelo udvaranje s Njegove strane, kako je Clitorella "mlađahna", brižna,pametna....sluša Clitorella i smije se, misli na Predatorove riječi. Doći će on opet,Zlato ćemo zajedno šetati uz more, to je zdravo i biti će nam lijepo i zabavno, on će se malo s njim poigrati ,da ja malko odahnem. Tako je počelo.
Posjeti su bili učestali, malo Zlato ga je već upoznalo i cičalo kada je dolazio, a Predator je sa znatiželjom pratio razvoj događaja, kao u teatru.
Clitorella
l.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home