04 siječanj 2004

Brnjica

Ako je vjerovati kojekakvim napisima, prirodne plavuše do 2100 neće postojati, zbog mješovitog seksa.Bez obzira na sve ,plavuše to ne brine previše, ali ih brine, ako su blizanke. Plavušica se rodila sa duplim mliječnim, onim drugim i umnim zubima(umnjaci rastu čak i njima).Plavušica se rodila kao jedna, da su se rodile dvije jednake, izbrisale bi USA i Bin Ladena i sve ostalo.
Zbog tih duplih dentalnih problema uskočila je u pomoć maksiofacijalna kirurgija. Zahvat je trajao 9 sati, eh, zubi su zubi, da stvar bude još gora nabiše plavuši BRNJICU(kao čeljust se oporavlja od štemerskih radova). PLAVUŠA SA BRNJICOM OPĆA SENZACIJA.Kada je plavušin predator banuo u sobu i vidio svole milo dijete od 22godine sa BRNJICOM, IZVALI PREDATOR(majka) rečenicu koja je obilježila povijest:"ISUSE ,GROZNO ALI BOG JE VELIK, 22 GODINE SAM ČEKALA DA JOJ NETKO ZAUZDA LAJAVU I BEZOBRAZNU LABRNJU, I TO SAM DOČEKALA!!!!"Ima problem, progovorila plavuša na "lakat".
Glavna sestra, fina gospođa bila je neobično zabrinuta ZBOG TOGA ŠTO SU plavušini udvarači dolazili u isto vrijeme u posjete.Plavuša je uredno, na opće veselje drugih pacijenata kolekcionirala poklone i rugala se naravno na "lakat".Rekla je finoj gospođi da se ne brine ,to je najbolji test, tko je takvu vidi i oženi ,svaka čast, pred bolnicom se što se nje tiče mogu se i poubijati.
Bijedni dripci, mislili su da će plavuša zauvijek nositi brnjicu.
Našla se i budala koja ju je oženila, mada je poželila da na vjenčanju ima brnjicu.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home