04 siječanj 2004

Baby boom 2 i 3

Nakon nekih kontrakcija, plavuša niti sama ne zna što se dogodilo ,ali ZNA da je dva zgodna bolničara voze u bolnički sobu. Gleda ona jadna (neprisebna), pa dečki, što se to dogodilo? Neiskusni dečki primjenjujući znanja iz škole ,pripisuju pitanje, rodilji koja je "izvan sebe", nisu shvatili da to pita PLAVUŠA.Odgovaraju nesretnici da je rodila i to sina i da je sve u redu. Nesretna plavuša pita čijeg i kojeg sina, da je sve to bez veze i da je jako žedna. Ipak kršeći etiku obećali su joj dvije male limenke piva ,ali tek drugi dan,(piva potiče" neko" majčino mlijeko).Drugi dan nakon vizite, čitajući o postrealizmu u književnosti, plavuša je shvatila da je izvan svega. Sve babe pokazuju dječju opremu, a ona ne zna u čemu će dijete,(valjda njeno ) otići iz rodilišta.Usplahireno zove predatora(majku) ,koja je tješi da će sve Bijesni Orlando nabaviti.
Nakon šokantnog oblačenja novorođenčeta i uputa, koje jadna nije zapamtila, evo SVEČANOG IZLASKA IZ BOLNICE(ne znam za koga svečanog), plavokosa majčica se udobno zavalila na prednje sjedalo prometala i počela se šminkati i .......nakon jednog našminkanog oka Bijesni upita :"Gdje je dijete?". Plavušica sa olakšanjem odgovara, da u njoj više nije, ali ovlaš se okrene na prostor stražnjeg sjedišta. Bebe nema.Jaziva škripa kočnica i luđačka vožnja unatrag uvjerila je usplahirenu med.sestruUu žurbi smo ZABORAVILI bebu. Ja sam je molila da nam ne navali na vrat policiju i socijalne službe ,jer mi se još nismo stigli naviknuti da imamo još nešto-bebu.
PS. Zgodni bolničari nisu zaboravili vapaj za izvjesnom tekućinom, vikali su po hodniku u stilu, gdje je žedna rodilja, ,a ja sam u stilu vrištala da soba 10.
Clitorella

0 Comments:

Post a Comment

<< Home