09 siječanj 2004

ASTROLOŠKI SAVJETNIK

Dokona Clitorella u blagoslovljenom stanju dokono se izležavala na igli uz neopisive količine Ormidola i Normabela(nije loše) i dođe vikend. Specijalizant je ustvrdio na ultrazvuku da se vidi žemljica i da će se roditi Mihaela-Amalija. Clitorelli je sve to bilo sumnjivo i jedne subote bane na odjel netko kao Tarik Filipović, sa mračnim doslovno đavoljim licem. Sestrice su izgubile oči na ljepotanu, ali njega one nisu zanimale, .Bossovo odijelo, Rolex i sve ostalo, dojam da krepaš.. Službeno je upitao za moju malenkost, da koja soba, sestrica je jedna ponudila pratnju, ali mefisto se otresao da zna čitati brojeve, da je on ASTROLOŠKI SAVJETNIK, VAŽNA SE BEBA RAĐA I DA SE MORA ZNATI POLOŽAJ NA NEBU. Isuse, tajac, još je zamolio da ga se ne smeta i da se vizita pomakne za sat vremena. LUDNICA.
Kad je ušao u sobu(bila sam sama, jer je cimerica otišla na vikend), prasnuo je u smijeh.On je naime jedan Vanja, koji je advokat i dipl. filozof, govori 4 jezika fluently,ali se opsesivno bavi astrologijom i horoskopom.Na kraju balade ASTROLOŠKA DIJAGNOZA :DIVAN DJEČAK, ROĐEN U OGNJU MUNJE I GROMA, BUDUĆI PAPA, SVIJET ĆE PASTI NIČICE, A MAJKA ĆE POPUT VILE IZAĆI KAO POBJEDNICA ,IZ LATICA LOPOČA.
Moj predator je odmah kontaktirao svoju šul kolegicu u panici, a ona se nasmijala i rekla ,da se ja zapravo jako dobro zabavljam i da je to jako dobro za buduću majku.
Ode Mefisto, pita mene specijalizant, koji me strpljivo čekao na pregledu i rekao da me mora razočarati jer se vidi"žemljica "ponovo.
Nema dileme kćer.
Nakon 10 tak tjedana u jezivoj noći, grmjelo je i munje su pucale rodio se Mihael.(oganj i muško).
Predator je bio prestravljen, zamijenio je roza kolica za plava(što se mene tiče mogle su biti boje dreka)Pitala sam diskretno ,da li je čovječanstvo palo ničice i da iz Vatikana očekujem kontejner za budućeg Papu.
Kad je usplahirena Clitorella prematala bebu-Papu ,nepopravljivi cinik od Predatora je samo upitao, da li opet očekujemo "svetu stolicu".
U svemu tome, nisam vidjela lopoče, da li sam bila vila, ali bila sam žedna....
Clitorella.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home