26 svibanj 2005

moravek.org , peta godina

moravek.org web bilježi zadnjih mjeseci konstantan posjet. S obzirom da se sadržaji dodaju neredovito, to je pokazatelj konstantnog interesa za tematiku i dodatna je motivacija za daljnji rad i unapređenje ovog projekta.
Broj posjetitelja unazad godinu dana prešao je 300 000 na godišnjoj razini. Mjesečno, sada servisiramo oko 30-35000 posjetitelja a na dnevnoj razini, radi se oko 1100 posjetitelja. Za stranice koje nemaju nikakvu reklamu osim putem pretraživača, to je za hrvatski web uspjeh.

Od osobnih i informativnih press clipping stranica, prerasli smo u malu zajednicu sa grupom samopomoći uz dva časopisa specijaliziranog sadržaja.

Naravno, ambicije su daleko veće, ali za sada mi nedostatak financijskih sredstava onemogućava veći volonterski angažman na ovom projektu.
Hvala svima koji su dali moralnu podršku ili donirali svoj trud i rad, te se nadam da ćemo i nadalje kvalitetno služiti edukativnoj svrsi i da će prvih pet godina rada biti tek jedno poglavlje ovog medicinskog informativnog programa.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home