| home | romanse || |Mala škola intime ili kako bez suvišnih zašto držati vezu pod kontrolom (2.dio)

Pravilo br. 1 : 

Nikada u intimnim trenucima ne upotrebljavati ime

Preporučeni izrazi (za žene): "zlato, srećo, najmiliji, jedini moj, muškarčino, veliki moj, uh što si veliki moj dobar..." Preporučeni izrazi (za muškarce): " zlato, mala moja, najmilija, jedina moja, ljepotice, slatkice".

Opaska: Muškarci se ne dive veličini osim veličini grudi. Primjedbe o veličini glutealne regije u žena (masne naslage, celulit) te veličini intimnih dijelova u kategoriji su izjava tipa "vidi kako sam prdnuo, uf sto sam se dobro podrignuo". Da, muškarci ne žele da im se žene dive zbog ovih dubokoumnih primjedbi. Na taj način pokazuju da su "oni gazde". 
Skrivena poruka: "Imaš sreću da si me ulovila, jer sa takvim celulitom niti jedan te ne bi htio".

Pravilo br. 2:

- Žene vole sigurnost. 

Preporučene fraze koje to potkrepljuju: " Na mene se možeš osloniti. Dođi bliže, da ti ne bude hladno. Uvijek ću biti kraj tebe. Jedino na tebe... (mislim, gledam). Jedino tebe volim... Nitko nije kao ti..."

Komentar: " Uvijek kad sam trebala utjehu i rame za plakanje muškarci su se lijepili za mene. Od kada sam jaka, suverena i ponosna - muškarci uglavnom bježe od mene!"

Potrebna je postupna gradacija komplimenata. 

U početku, svakako pohvaliti novu frizuru, stil oblačenja (nema veze sto izgleda kao vještica, to je njen, originalni stil). Ne detaljizirati previše sa konkretnim stvarima (to je rezervirano za ženske razgovore).

- Muškarci vole seks. 

Ukoliko baš niste raspoloženi u to se upuštati, ne recite direktno da vas to ne zanima. Ako jasno date do znanja da toga nikada neće biti, pokušavati če još jedno vrijeme ako pokazujete znakove: a) straha b) nesigurnosti

Komentar: "Imala sam prijateljicu koja je svom mužu iskreno rekla da joj je seks s njim bez veze, da skoro nikada ne svrši i da sve to radi radi njega... Razveli su se za par mjeseci."

Ukoliko hladno i racionalno kažete: mogli bi biti prijatelji, ali ne... onda je moguće da ćete samo to i dobiti. Udarac nogom u (intimne) dijelove isto može biti djelotvoran način prestanka udvaranja. Osim ako je dotični s/m (sado-mazo).

 Zadržati sto duže "mistični" izraz, na koketiranje i provokacije odgovarati dvosmisleno. Taktika tipa "nisam spremna (još sada)" ili "ne mogu preboljeti staru ljubav" su poziv na nastavak.

Pravilo br. 3:

  - Nema povratka, kada se pređe neki stupanj. Ako se (neki) stupanj predugo odgađa, nema nastavka.

"Aktivne" žene to nauče vrlo rano prvu lekciju. Monogamnima ide malo teže. Onda moraju proći


Pravilo br. 4 - katarza

Ukoliko za vrijeme "nezgodnog" trenutka muškarcu spomenete bivšeg, onda trebate upotrijebiti neku od ovih fraza: 

Varijanta 4-1: - Ah, on je bio dobar u tome ali je u .... (navesti nekoliko stvari, vidi lista 4a) totalno bez veze u usporedbi s tobom.

Varijanta 4-2: - On me zlostavljao

Varijanta 4-3: - On me zanemarivao

Varijanta 4-4: - Imao je manjeg nego ti

Varijanta 4-5: - Svršio je za 15 sekundi, a sa tobom mogu 5x... (na taj način mu kažeš da je to sto on može 2 1/2 minute za tebe dovoljno)

Lista 4a: - muškost - pamet - nježnost - plećati mišići - dobra "guza" - miris - duga kosa - tetovaža ... bilo što na što je osobito ponosan

Opaska: Ako se muškarcima podilazi i daju komplimenti na njihovu fizičku spremnost, neće se buniti. Dakle, nemojte se bojati "sitnih laži". Oni to žele čuti!

Pravilo br. 5:

- Muškarci "žele" zadiviti žene sa svojom - snagom - veličinom intimnih dijelova tijela - opsegom bicepsa - tetovažom - podrigivanjem.

Svaki postupak koji ih drži u tome da ih žene obožavaju zbog prethodno navedenih činjenica, čine ih sretnim i "dobrim ko` kruh".

Pravilo br. 6:

  - Nakon pohvale ranije navedenih činjenica, može se pokazati i račun kreditne kartice koja ne prelazi 1/5 plaće. Za veće račune, potrebne su napredne tehnike...

Pravilo br. 7:

  - SMRTNI JE GRIJEH MUŠKARCU REĆI DA NIJE DOBAR U SEKSU.

Komentar: "Tako se ubija muškadija, pogotovo ako se to u društvu kaže. Ženo, ne ubij!"

Pravilo br. 8:

  - Tečaj samoobrane nije najbolji način zavođenja. Jedino ako je vaš dečko specijalac/policajac/freak onda hrvanje, boks i kon-fu mogu biti prihvatljive metode tjelesnog kontakta. Kako pravi macho muškarci vole fizičke obračune, morate im pokazati da ste slabije od njih. Odupiranje je tada ok, ali "na kraju je gazda jaci spol".

Pravilo br. 9:

  - Kada se jako zaznoje, muškarci osobito vole upražnjavati seks (pravilo br. 2). Tada reći "samo da se otuširam" nije najbolja ideja.

Izuzetak od pravila: Nije to ni loše, ako i njega povede...

Ovo pravilo kaže: Kada se njemu hm hoće, nema odgode...


Pravilo br. 10:

  - Čudo kada muškarci prihvaćaju žensku "pomoć" su trenuci kada se osjećaju bespomoćni. Recimo u trenutku kada im se pokvari veš-mašina, a dućan sa rezervnim dijelovima je zatvoren... Peglanje košulja je izvrstan način za "novi početak".

Komentar: "Poziv na ručak također može napraviti čudo (pogotovo ako se o samcima radi). Pita zeljanica, na primjer... Mada ni medenjacima nema mane..."

Odgovor: "Taktika "prvo nahrani" je početnička tehnika. Vrijedi za početak veze. Taktika "ispeglaj" je dobra za renesansu veze."


Pravilo br. 11:

  - Pravila 4-10 vrijede za "macho" muškarce. 

Univerzalno pravilo: - diviti se količini i brzini s kojom uspijevaju zaraditi novac.

Ovo pravilo je važno, budući da vi uvijek možete novac brže trošiti, nego ga oni zarađuju.

Komentar: "Ja bih najradije da obadvoje radimo, da nam je zajednički novčanik (kod njega - neka on bude "gazda") i da on plaća režije, vrtić, rate kredita, da kupuje namirnice, ide s nama u šoping kad se trebamo odjenuti pa sve to plati, da klincima daje koliko misli da im je dovoljno... Ono, da sam financijski bezbrižna kao svinja u blatu. Časna riječ da ne bih ni trošila previše!" Odgovor: vidi pravilo br. 14


Ovaj tekst je namijenjen zabavi. Sve navedeni događaji su izmišljeni. Autor ne snosi odgovornost ako pokušate primijeniti neku od gore navedenih tehnika. 
Copyright © 2001 moravek.org. All rights reserved.


Home