Alkohološki Glasnik - Novosti

MJESEČNIK ZAJEDNICE KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZAGREBA - HRVATSKI SAVEZ KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA

1.7.04

Izvješće s 20. sportskih igara KLA sjeverozapadne Hrvatske

Dana 12. lipnja 2004. godine Klub "Podravka" je već tradicionalno sudjelovao na 20. sportskim igrama Klubova Sjeverozapadne Hrvatske, koje je organizirao Savez za zaštitu duševnog zdravlja i suzbijanje ovisnosti Koprivničko - križevačke županije i Klub "Centar" Koprivnica, na sportskim terenima nogometnog kluba "Starigrad", nedaleko od Koprivnice. S velikim zadovoljstvom naš je klub zastupalo 20 članova.

Sakupljanje članova našega kluba bilo je prije podne u 9 sati ispred prostorija kluba, otkuda smo organizirano krenuli prema Starigradu. Naši domaćini, Klub "Centar" iz Koprivnice, dočekivali su sudionike iz svih klubova s izrazitim oduševljenjem. Svaki natjecatelj je dobio lijepo osmišljenu karticu s oznakom sportskih susreta, koju smo nosili do kraja te manifestacije.

Nakon izvršene prijave disciplina u kojima ćemo nastupiti i uvodne riječi organizatora, igre su započele. Od sportova su bili zastupljeni pikado, potezanje užeta, mali nogomet, šah i kros. Ekipe našega kluba nastupile su u svim disciplinama, osim u nogometu i šahu.

Naši domaćini pripremili su za okrepu izvrstan ručak ? grah sa suhim mesom i domaćim kobasicama, voćnim sokovima, odličnim domaćim kolačima i kavom. U vrlo ugodnom raspoloženju i prijateljskom druženju oko 350 članova klubova liječenih alkoholičara, vrijeme je proletjelo.

Po završetku svih natjecanja, došlo je i vrijeme za proglašenje postignutih rezultata u sportskim disciplinama. Naš klub je, kao i svi ostali, primio priznanje za sudjelovanje. Na naše veliko veselje, osvojili smo drugo mjesto u pikadu.
Na kraju moramo pohvaliti domaćine za organizaciju sportskih igara, što su obavili na visokoj razini. To može poslužiti kao dobar primjer kako se s puno entuzijazma, volje i stručnosti postiže vrhunska organizacija igara.

Unaprijed se radujemo našem nastupu na 21. sportskim igrama klubova sjeverozapadne Hrvatske, koje se organiziraju za godinu dana.