Alkoholoski Glasnik
Up Back Next

MANDARINA - PARTY

Prim.dr.sc. Darko Breitenfeld

U subotu, 17. studenoga 200l. godine u "The Bestu", na inicijativu Hrvatskog društva za alkoholizam i druge ovisnosti i Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj, održana je Mandarina - party za sve zagrebačke škole.

Za stotine prisutnih nastupile su grupe školskih slobodnih djelatnosti (plesne, igrokazne, recitatorske, stručne, konferansne, pjevačke, itd.), uz sudionike iz klubova liječenih alkoholičara i naše stručno vođenje. Gosp. Prpić je održao nagradnu igru sa stručnim pitanjima iz područja ovisnosti, a članica kluba liječenih alkoholičara Katarina Mužny recitirala je svoje pjesme i dobila veliki pljesak. Gđica Božica, iz Besta, je u ime uprave diskoteke uložila velik trud oko organizacije. 

Bez dima, bez alkohola, bez novca, uz sokove i desetke kilograma mandarina, što ih je i ove godine donirala za tu prigodu ADRA, svi smo se zabavili i ugodno proveli vrijeme od 14-19 sati i time poučno i zabavno-suvremeno dodatno obilježili početak ovogodišnjeg Mjeseca borbe protiv alkoholizma.

Odsada će se u Bestu svake nedjelje od 16-22 sati održavati slične protuovisničke plesne priredbe, uz nisku cijenu ulaznice. Škole će prikazivati svoje slobodne djelatnosti, a plakatima će biti obilježeni prostori plesnjaka. Nadamo se da će naša djeca dolaziti ovamo da se po svojim željama i sklonostima trijezno zabave.

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! | Poveznice |
Copyright © 1997-2001
Webmaster&Design: Moravek


moravek.org