Up Back Next

OSNOVANA JE UDRUGA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA " TREŠNJA "

 

Dana 2. 12. 2000. godine održana je Osnivačka skupština Udruge liječenih alkoholičara " Trešnja ". Za predsjednika Udruge izabran je Mićo Godić, za dopredsjednika Rudolf Pavičić, a za tajnika Bogdan Matić. Stručna djelatnica udruge je Sandra Čirkinagić, dipl. ing. socijalnog rada.

Puno uspjeha u radu poželjeli su brojni gosti i predstavnici klubova iz Bedekovčine, Kotoribe, Preloga, Splita, Koprivnice, te iz više zagrebačkih klubova.

Prim. dr. Darko Breitenfeld istaknuo je važnost osnivanja novih klubova, te nam zaželio uspjeh u budućem radu. Uz želje za obostranim dugotrajnim prijateljstvom i suradnjom, predsjednik Udruge potpisao je Povelju o prijateljstvu i suradnji s Klubovima liječenih alkoholičara:"Split " iz Splita,"Jezera " iz Bedekovčine,"Nada " iz Kotoribe i "Osmjeh " iz Donje Dubrave.

U kulturnom dijelu programa, nastupili su prof. Neven Mrzlečki, član HNK, te Petar Vujić, književnik i pjesnik, počasni član Kluba "Split ", govoreći svoju poeziju. Nakon zabavnog dijela, članovi udruge priredili su prigodan domjenak, na kojem se nastavilo ugodno druženje.

Udruga liječenih alkoholičara " Trešnja ", poziva sve zainteresirane da nas posjete svake srijede od 18 sati, u prostorijama Doma zdravlja u Nehajskoj bb. Želja ove udruge je da se svi njezini sadašnji i budući članovi, osjećaju dobrodošlo i da osjete da se kroz pakao alkohola može lakše prolaziti uz prijateljsku podršku.

Predsjedništvo

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! |
Copyright 1997-2001
Webmaster&Design:


moravek.org