Up Back Next

SA SASTANKA ZAJEDNICE KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZAGREBA | 71

 

Ivan Mojaš, tajnik Zajednice 

Sastanak Zajednice klubova liječenih alkoholičara Zagreba održan je 12. prosinca 2000. godine u Klinici za psihijatriju Kliničke bolnice "Sestre milosrdnice". Bilo je nazočno 58 delegata iz klubova. Sastanku je nazočila i gđica Sanja Ožić iz Gradskog ureda za rad, zdravstvo i socijalnu skrb, Gradskog poglavarstva. Predsjedao je prim. dr. Darko Breitenfeld.

Mr. sc. dr. Vesna Golik-Gruber ukratko je izvijestila o sastanku alkohologa i stručnih djelatnika u klubovima koji je održan 8.prosinca 2000. godine i o II. sjednici Upravnog odbora Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara, na kome je prihvaćen program rada, financijski plan i izabran stručni odbor. 

Zajednica je u pripremi tiskanja posebnog izdanja Alkohološkog glasnika u dva dijela. U prvom dijelu bit će tiskani svi stručni prilozi koji su dosad izišli u Alkohološkom glasniku, a u drugom broju tiskat će se priče iz života i ostali prilozi liječenih alkoholičara. Za oba posebna izdanja pokazuje se zanimanje članova klubova liječenih alkoholičara. Gđica Sanja Ožić predložila je da se taj projekt prijavi na natječaj za financiranje udruga u sklopu programa Zajednice klubova liječenih alkoholičara Zagreba.

U vezi s raspisanim natječajem za financiranje udruga, u našem slučaju klubova liječenih alkoholičara iz Zagreba, gđica Sanja Ožić je dala iscrpne upute o načinu popunjavanja prijava za natječaj i potanko pojasnila pitanja nejasna delegatima. Rok za prijavu na natječaj je 14. prosinca 2000. god.

O tromjesečnim izvješćima, koji su po Ugovoru o financiranju trebali biti predani do 10.siječnja 2001. godine, dogovoreno je da se rok za predaju tih izvješća pomakne na 22. prosinca .2000. godine, kako bi financijska sredstva za IV. tromjesečje bila doznačena do kraja prosinca 2000. god.

Predstavnici klubova izvijestili su o aktivnostima u tijeku Mjeseca borbe protiv alkoholizma. 

Sljedeći sastanak će se održati 9. siječnja 2001. god. u 17,00 sati u Klinici za psihijatriju KB "Sestre milosrdnice" u Zagrebu.

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! |
Copyright 1997-2001
Webmaster&Design:


moravek.org