Up Back Next

SRDAČNE ČESTITKE PRIGODOM BOŽIĆNIH I NOVOGODIŠNJIH BLAGDANA

Dragi naši prijatelji!
Svima vama želim blagoslovljene i lijepe božićne blagdane i što uspješniju i zdraviju novu 2001.godinu.

Prim.dr.Darko Breitenfeld, šef Odjela parcijalne hospitalizacije u Klinici za psihijatriju KB "Sestre milosrdnice", predsjednik Zajednice klubova liječenih alkoholičara Zagreba, predsjednik Hrvatskog društva za alkoholizam i druge ovisnosti HLZ

Prijateljima, članovima klubova i svim suradnicima blagoslovljene blagdane i sretnu i uspješnu 2001. godinu želi

Prim.dr.Svjetlana Pintarić,predsjednica Hrvatskog društva za suzbijanje alkoholizma i drugih ovisnosti

Članovima svih klubova liječenih alkoholičara, njihovim obiteljima, našim suradnicima i terapeutima diljem Hrvatske želimo čestit Božić i sretnu i uspješnu novu 2001.godinu!

Terapijski tim i članovi Oglednog kluba Psihijatrijske bolnice Jankomir
Članovima svih klubova i članovima njihovih obitelji, kao i djelatnicima u svim klubovima diljem Hrvatske, čestit Božić i sretnu i uspješnu novu 2001. godinu žele 

Članovi i terapijski tim Dnevne bolnice Centra za alkoholizam i druge ovisnosti Psihijatrijske bolnice Vrapče

Vjernim čitateljima Alkohološkog glasnika sretne božićne i novogodišnje blagdane i uspješnu novu 2001. godinu želi
Uređivački odbor


Suradnicima Klinike za psihijatriju KB "Sestre milosrdnice", svim ostalim terapeutima sretnu i uspješnu novu godinu
žele članovi Kluba "Osvit"

Osoblju Klinike za psihijatriju KB "Sestre milosrdnice" sretne božićne i novogodišnje blagdane i uspješnu nastupajuću 2001. žele bivši pacijenti a sada članovi Kluba "Split".

Članovima i suradnicima Oglednog kluba za alkoholizam Psihijatrijske bolnice Jankomir, svim dragim prijateljima i terapeutima, sretnu i uspiješnu novu godinu, za još bolju suradnju u trećem tisućljeću žele članovi Kluba "Osvit".

Suradnicima Psihijatrijske bolnice Vrapče i Odjela za alkoholizam, sretnu i uspješnu novu godinu žele članovi Kluba "Osvit".

Uredništvu Alkohološkog glasnika i glavnoj urednici mr. sc. dr. Vesni Golik - Gruber, sretan Božić i Novu godinu, za još bolji "Glasnik" žele članovi Kluba "Osvit".

Članovima Udruge za unaprjeđivanje obiteljskog života "Petkom u pet" i prof. Ljubici Uvodić-Vranić sretan Božić i Novu godinu žele članovi Kluba "Osvit".

Rado slušanoj emisiji ponedjeljkom u 21 sat, s voditeljicom gđom Dalijom Grin i suradnikom prim. dr. sc. Željkom Marinićem, čestit Božić i uspješnu 2001. godinu želi grupa slušatelja iz Kluba "Split".

Svim članovima klubova liječenih alkoholičara, njihovim obiteljima kao i njihovim terapeutima diljem lijepe naše Hrvatske sretan Božić i božićne blagdane, uz mnogo zdravlja i dugu apstinenciju žele vaši prijatelji s obiteljima iz Kluba "Centar" iz Zagreba, Tkalčićeva 33.

Svim klubovima liječenih alkoholičara i njihovim članovima sretne božićne i novogodišnje blagdane, u novoj 2001. što veći uspijeh u osnovnim htijenjima - apstinenciji žele stručni djelatnici i članovi Kluba "Split".

Svim članovima klubova liječenih alkoholičara diljem Lijepe naše što više zdravog života i apstinencije žele članovi Kluba "Osvit".

Prigodom nastupajućih božićnih i novogodišnjih blagdana te ulaska u treći milenij, svim ljudima dobre volje diljem Lijepe naše, a posebno dobrotvorima koji rade na suzbijanju alkoholizma i drugih ovisnosti, želimo uspjeh u radu i blagoslov Svevišnjega u njihovim životima. 
Klub "Medveščak"

Savezu klubova liječenih alkoholičara Hrvatske čestit Božić i uspješnu 2001. želi Klub "Split".

Sretan Božić i Novu godinu svim klubovima liječenih alkoholičara u Hrvatskoj, stručnim djelatnicima klubova i terapijskim timovima ustanova koje se bave liječenjem alkoholičara čestitaju
članovi Kluba "Špansko"

Bratskim klubovima "Voltino", "S.S. Kranjčević" i "Centar" iz Zagreba, te svim dalmatinskim klubovima čestit Božić i uspješnu 2001. 
želi Klub "Split"


Prijateljima iz našeg dragog Kluba "Prelog" iz Preloga, kao i dragim stručnim djelatnicima, dr. Uvodić i dr. Kiš, sretan Božić i Novu godinu 
žele članovi Kluba "Osvit"

Članovima svih klubova liječenih alkoholičara i njihovim obiteljima, liječnicima i stručnom osoblju Klinike za psihijatriju KB "Sestre milosrdnice", Psihijatrijske bolnice Jankomir, kao i Psihijatrijske bolnice Vrapče, zahvaljujemo na uspješnoj suradnji, pomoći i liječenju. Čestit Božić i sretnu novu 2001. godinu uz zdravlje, mir i blagostanje žele 

Članovi Kluba "ZET" Podsused


Djelatnicima Unikomerca d.o.o.u Velikoj Gorici, cijenjeni gosp. Martinu Markoviću, sretne božićne blagdane i mnogo uspijeha u novoj godini žele članovi Kluba "Centar" iz Zagreba.

Djelatnicima Dukat I Lura d.o.o., cijenjenom gospodinu Zlatku Brziću sretan Božić i sretne božićne blagdane te mnogo uspjeha u 2001. godini žele članovi Kluba "Centar" iz Tkalčićeve 33.

Djelatnicima poduzeća Končar Električne lokomotive sretnu i uspješnu novu godinu žele članovi Kluba "Osvit".

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org