Up Back Next

SRDAČNE ČESTITKE PRIGODOM BOŽIĆNIH I NOVOGODIŠNJIH BLAGDANA

DOČEKAJTE NOVU GODINU S PRIJATELJIMA IZ KLUBOVA

Nova godina nam je pred vratima i sve češće govori se o dočeku. Bilo bi prekrasno organizirati doček Nove godine u klubovima liječenih alkoholičara ili u prijateljskomu ozračju nekoliko obitelji. M ože se Nova godina dočekati i u dijelu restorana u društvu prijatelja iz kluba, ili zajednički na nekom od gradskih trgova. 

Osmislite trijezne alternative za doček, kao što smo uspješno osmislili aktivnosti u Mjesecu borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti. Mjesec borbe zapravo traje čitavu godinu, jer apstinencija je proces koji nalaže aktivno usmjeravanje svog života za one koji žele uspjeti. 

Pročitajte u prošlogodišnjem novogodišnjem broju Alkohološkog glasnika na str. 14 prilog o američkim i svjetskim trijeznim trendovima organiziranja dočeka Nove godine u pojedinim gradovima za stotine tisuća građana. Vidjet ćete da niste osamljeni u apstinenciji. 

Milijuni ljudi izabrali su treznošću za stil života i ne zavide onima koji piju. Dočekajte Novu godinu s prijateljima iz klubova. Budite sigurni da ćete se lijepo provesti. Govorim to iz osobnog iskustva, evocirajući lijepe uspomene na nekoliko novogodišnjih dočeka u klubovima liječenih alkoholičara u Petrinji i Sisku u godinama prije Domovinskog rata.. 

Vama i Vašim obiteljima želim sretan i trijezan Božić i Novu godinu, te puno zdravlja, zadovoljstva i uspjeha u novoj 2001. godini.

Mr.dr.Vesna Golik-Gruber

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org