Up Back Next

POSLJEDNJI POZDRAV

prof. Sanja Jelić   

 

Tiho i iznenada, zauvijek nas je napustio u svojoj 45. godini naš vrijedni član Uređivačkog odbora "Alkohološkog glasnika", dugogodišnji član Kluba Gornja Kustošija, gospodin 
Krešimir Krušelj (1956. - 2000.).

Jednom je napisao: "Priznajem da se pomalo plašim govoriti o pravom uspjehu u apstinenciji, s obzirom na dosad svoja loša iskustva, no jedno sigurno znam - što sam dulje u okruženju apstinenata, moja apstinencija nije upitna. Borit ću se i dalje, mijenjajući sebe i svoje stavove prema životu i vjerujem da ću ustrajati." I ustrajao je, mijenjao je svoja loša ponašanja i razmišljanja, bio je aktivan član svog kluba, uključivao se u razne dostručne edukacije, surađivao sa stručnim djelatnicima svih zagrebačkih ustanova koje se bave problemima alkoholizma, no prerana smrt ga je zaustavila na tom putu.Tužni smo jer više nije s nama, ali i sretni što smo ga poznavali.

Za Uređivački odbor 
prof. Sanja Jelić

Top

 

U SPOMEN PRIJATELJU KREŠIMIRU KRUŠELJU

Hasan Bašić   

 

Teško je o tebi pisati, prijatelju Krešo! Poznavao sam te i nisam te poznavao.

Iznenada si nas ostavio, ne rekavši ni zbogom, a tek si počeo stvarati. Unio si djelić svoje nasmiješenosti i vedrine među nas. Tvoja sjedalica na Tršnjevci "Petkom u pet" je prazna, a ti i dalje nasmijan, sjediš i govoriš. Kao da si tu, kao da si još među nama! Nemožemo vjerovati da si zaspao zauvijek? Nemožemo vjerovati da će te ptice buditi svojim pjevom.

Spavaj mirno, prijatelju Krešo.

Krešimir Krušelj iznenada je preminuo u 45-oj godini života. Bio je član Uređivačkog odbora "Alkohološkog glasnika". Isticao se svojim idejama, prijedlozima i kreativnošću.
Posljednji njegovi prilozi tiskani su u "Alkohološkom glasniku" br. 1 (59) 2000. godine pod naslovom "Međusobno druženje apstinenata" i "Čip u glavi". Sjećajući se našeg Kreše, pročitajmo ih ponovno.

  

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org