Up Back Next

SLOBODNE I RADNE AKTIVNOSTI KLUBA ZET-PODSUSED

Predsjedništvo Kluba ZET Podsused   

Od 8. - 14. svibnja 2000. Klub liječenih alkoholičara Podsused boravio je na obiteljskoj terapiji u Velom Lošinju, uz terapeuta višu med. sestru Nadu Jurkić, dr. Petra Tocilja i dr. Darija Crnića.

U sredini bogatoj prirodnim ljepotama i ugodnog ambijenta tko se ne bi osjećao opušteno i bezbrižno. S lakoćom smo usvajali nove spoznaje iz predavanja koje nam predavao dr. Petra Tocilja o temi:

 "Svjesno - podsvjesno". Uz okrugli stol slijedila je diskusija tako da je svatko dobio za sebe ono što je trebao. Bilo je tu i šale, smijeha i zajedničkih šetnja. Naša sestra Nada imala je malo vremena za odmor. Kao obično, njeno je oko pratilo svaku obitelj ili samca. Uvijek zna kada se može približiti i prepoznati problem u obitelji.

Vratili smo se jači sigurniji u sebe, tolerantniji jedni prema drugima, poštujući svoju sredinu, naročito radnu od koje živimo i u kojoj djelujemo. To želimo (pojedinim našim članovima) koji su bili u recidivu i ne mogu sudjelovati u takvoj terapiji, jer je to pravo Kluba.


Komentar

Razmislimo. Recidiv je dio bolesti. Smije li se osobama koje su bile u recidivu uskraćivati terapija?

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org