Up Back Next

IZ KLUBOVA

GODIŠNJA SKUPŠTINA KLUBA BUKOVAC

Stjepan Pokas, predsjednik Kluba   

Izborna Godišnja skupština Kluba Bukovac održana je 28.3.2000. g. u prostorijama Društvenog doma Bukovac. Velika dvorana Društvenog doma bila je ispunjena članovima kluba i njihovim gostima. Kako je skupština bila izborna, najprije smo obavili izbor novog rukovodstva kluba. Na prijedlog svih članova povjerenje je dano starom predsjedniku i njegovoj ekipi, što je glasovanjem jednoglasno i potvrđeno.

Poslije izvještaja o radu kluba, sa zadovoljstvom je utvrđeno da je protekla godina bila uspješna i da se je osjetno povećao broj članova kluba, tako da sada imamo osam obitelji koje redovito dolaze na sastanke.

Klub je izrazio posebnu zahvalnost za rad stručnom djelatniku dr. Jadranki Juraj, koja je unaprijedila stručni rad kluba i pomogla u obnovi njegova članstva. 

Skupštini su bili nazočni mnogi gosti koji su se zahvalili na pozivu u ime svoga kluba i njih osobno.

Ovim putem želimo zahvaliti svima prisutnima, ali izraziti i duboko žaljenje što se mnogi od pozvanih nisu odazvali našem pozivu, iako smatram da bi njihova prisutnost bila obostrano korisna, jer klub želi unaprijediti rad na prevenciji alkoholizma. Svaka obitelj koja dođe u klub već je duboko razorena alkoholizmom, pa stoga želimo upozoriti široku javnost kako tu bolest na vrijeme prepoznati i spriječiti.

Od svih gostiju prim.dr. Breitenfeld bio je najuporniji u diskusiji oko pijenja mladih i njihovu posjetu lokalima. Skupu se obratio i jedan od najstarijih i najaktivnijih članova, gosp.Topalović iz Kluba Cenar.

Uručena je diplomu za l5-godišnju apstinenciju gosp. Milanu Bašnjaku. Želimo se zahvaliti svima koji su bili nazočni a naročito dr. Jadranki Srdić iz Maksimira, koja je potkraj radnog vremena ipak došla na skup i uputila nam čestitke.

Nakon izvršenja dnevnog reda imali smo ugodan domjenak uz domaće kolače, odojka, kavu i sokove, popraćen glazbom. Moje zadovoljstvo je tim veće jer je na skupu bilo nazočno i nekoliko najmlađih članova naših obitelji koji su proveli ugodnu večer u društvu svojih roditelja i njihovih prijatelja.

U ovom novom mandatu želio bih da unaprijedimo svoj rad na poticaj borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti.. Želja mi je unapređivanje suradnje s domom zdravlja, školom i policijom.

Još jednom zahvaljujem svima koji su bili na našoj skupštini, a onima koji nisu, vidimo se dogodine!

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org