Up Back Next

KAKO SMO OBILJEŽILI DAN KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA U VIROVITICI

Šimo Butko,
predsjednik Kluba
 
 

 

Prije svega zahvaljujemo se Organizacijskom odboru za osnivanje prvog kluba liječenih alkoholičara na području od posebne skrbi Republike Hrvatske te Odboru za proslavu Dana klubova liječenih alkoholičara koji su nas pozvali u Hrvatsku Kostajnicu. Zbog financijske situacije, nismo bili u mogućnosti organizirati dolazak, pa smo na skromniji način obilježili naš Dan.

Posjetili smo Đurđevac te razgledali stalni postav donatorske izložbe Ivana Lackovića-Croate u Starom gradu, gdje je smješten muzej grada Đurđevca, slušali "Legendu o picokima", posjetili izložbu starih razglednica na temu Valentinova. U večernjim satima bili smo gosti Kluba Đurđevac. Uz upoznavanje i druženje dogovorili smo daljnju suradnju. Zahvaljujemo prijateljima koji su nas pozvali i ugostili.

Dana 31. 3. 2000. u 11 sati Informativni centar Virovitica i Županijska radio postaja upriličili su nam polusatnu radio emisiju u kojoj su bili gosti predsjednik i tajnik Kluba, te tručni radnik u Klubu. Govorili smo o povijesti klubova u Hrvatskoj i predstavili život i rad našeg Kluba.

  

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org