Up Back Next

IZVJEŠĆE S GODIŠNJE SKUPŠTINE KLUBA "PETROKEMIJA", KUTINA

Božidar Špikić, predsjednik Kluba   

 

Dana 20. ožujka 2000. održana je 26. redovita godišnja skupština Kluba liječenih alkoholičara "Petrokemija" iz Kutine.

Kao i prijašnjih godina, skupštini se odazvao veliki broj članova te gostiju iz tvornice Petrokemije, poglavarstva grada, zdravstvenih ustanova, te stručni djelatnici i članovi klubova iz Popovače, Ivanić Grada i Siska.

Skupštinu je otvorio tajnik Kluba Vlado Salvador. Potom je ženska vokalna skupina "Dunje", uz tamburaše KUD-a Moslavine, otpjevala nekoliko narodnih i starogradskih pjesama. Tom prigodom je dirigentu, gospodinu Josipu Ferenčakoviću uručena uime Kluba umjetnička slika, akvarel, rad Božidara Špikića, višegodišnjeg člana Kluba.

Radni dio skupštine protekao je u slijedu dnevnoga reda, gdje je predsjednik Kluba pročitao izvješće o aktivnostima u 1999. godini, te izvijestio o financijskom stanju u odsutnosti blagajnice koja je izostala sa skupštine zbog bolesti supruga. Izabrano je i novo predsjedništvo. Za predsjednika je po drugi put izabran Božidar Špikić, za tajnika Vlado Salvador, a za blagajnicu Mira Mikuleta, supruga člana Kluba.

Nakon pročitanog programa rada, te financijskog plana za 2000. godinu, ponovo izabrani predsjednik kluba prepustio je riječ članovima Kluba, te gostima koji su se u velikom broju odazvali na diskusije o postignutom ili planiranom radu Kluba. Uslijedila je podjela diploma za uspješno apstinanciju, i to:

 • jedna diploma za pet godina apstinencije,

 • pet diploma za tri godine apstinencije i

 • deset diploma za jednu godinu apstinencije.

  Ujedno se pohvaljuju dva člana za četiri godine apstinencije i pet članova za dvije godine apstinencije.

  Druženje, te razgovori vezani za rad klubova i važnost klubova za širu društvenu zajednicu, odužilo se do večernjih sati. Dobrom raspoloženju su pridonijeli i tamburaši KUD-a "Moslavina".

  Na rastanku smo zaželjeli jedni drugima još veću ustrajanost u apstinenciji, a goste pozvali da nam opet dođu i to ne samo na sljedeću skupštinu već i na redovne sastanke Kluba.

    

  Top
  Copyright 2000
   Webmaster&Design:


  moravek.org

   
 •