Up Back Next

TEČAJ ODVIKAVANJA OD PUŠENJA

( 22. do 26. svibnja 2000. )

Prim. dr. sc. Darko Breitenfeld   

 

Zadnje je vrijeme ustanovljeno da i u apstinenciji životni izgledi uspješno liječenih alkoholičara nisu najbolji ako nastave pušiti. Naime, u slučaju krvnog srodstva s ljudima koji su oboljeli od raka i od infarkta, raste opasnost da bolesti izrazito skrate inače bolji i kvalitetniji trijezni život liječenog alkoholičara. Stoga i dalje upozoravamo na potrebu da uskoro, po završetku liječenja alkoholizma, razmišljamo o što ranijem prestanku i pušenja duhana.

To bi trebalo raspraviti u svim klubovima liječenih alkoholičara ovih dana, jer pripremamo novi tečaj odvikavanja od pušenja za liječene alkoholičare, njihove obitelji i prijatelje.

Tečaj će se održati od 22. do 26. svibnja ove godine, tj. od ponedjeljka do petka od 17 do 19 sati u prostorijamma Dnevne bolnice Klinike za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti Kliničke bolnice "Sestre Milosrdnice", u Vinogradskoj 29, a voditi će ga naša najpoznatija stručnjakinja na području liječenja - odvikavanja od pušenja, prim. dr. sc. Nevenka Blažić-Čop.

Cijena za svakog sudionika tečaja je 90 kuna, što je vrlo malen iznos u usporedbi s cijenama za takvo odvikavanje, koje inače postoji u Zagrebu.

Potrebno je da se samo javite na telefon 01 37 87 125. Svoje sudjelovanje prijavite najkasnije tjedan dana prije početka tečaja.

  

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org

 
 
  -->