Up Back Next

IZ KUTINE

Ankica Livić   

Dana 28. travnja 1999. godine, u Kutini održana je Osnivačka skupština Udruge "K.L.A.". Udruga broji 17 članova sa suprugama i tri počasna člana. Za predsjednika izabran je gospodin Ivan Magdić.

Stručni djelatnik je gospođica Dubravka Bilobrk, socijalna djelatnica, uposlena u neuropsihijatrijskoj bolnici "Dr. Ivan Barbot" u Popovači, na Odjelu za alkoholizam. 

Sastanci udruge održavaju se jedanput na tjedan. Članovi su uglavnom redoviti, također i supruge, tako da imamo dva člana s trogodišnjom apstinencijom i dva s dvogodišnjom. 

Do osnivanja, ista grupa djelovala je u sastavu Kluba liječenih alkoholičara Petrokemije d.d. Kutina, kao grupa "B". Svi članovi grupe "B" (sadašnje Udruge "K.L.A." su iz različitih tvrtki, umirovljenici i neuposleni s područja Kutine, Novske i Garešnice. 

Udruga se financira većinom iz gradskog proračuna, uplatom članarina, te djelomično donacijama. Nadamo se ovakvim načinom postići veću kvalitetu rada Udruge i time pridonijeti "opismenjivanju", edukaciji članova, a napose građana naše županije, u želji za većim i prisnijim kontaktima.

Top
Copyright 1999, 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org