Up Back Next

PISMO PODRŠKE PRIJATELJU NA LIJEČENJU

Mladen Dijanek, Klub "Zapruđe"   

 

Ti, Tomislave Sekula - Sekica, uhvatio si zadnji vagon zadnjeg vlaka koji polazi s tvoje stanice. I stoga nemoj popljuvati trud svih onih koji su ti omogućili da ga sustigneš u zadnji tren. Jer, navodim dio iz Novog Zavjeta, po Mateju: ''Omamljen, čovjek ne uočava grijeh i njegove posljedice. A stanje grješnika je vrlo loše. S time se morate pomiriti. Sasvim zdravi više nećete biti. Ali, glavu gore!''

Tvoj, svjetski poznati "Lado" i iznimna Lady Bitterman, daju ti nesebičnu podršku (nema otkaza). Nemoj im opet zasvinjiti.

"Ne budite, dakle, zabrinuti za sutra. Sutra će se brinuti samo za se. Dosta je svakom u danu zla njegova" ( N. Z., Matej ).

Ovaj put moraš po izlasku s vlaka istrčati ultra maraton jer su ti rezultati na kratke staze bili porazni, žalosni i nevrijedni. Stoga te obitelj očekuje tek na cilju, uz sve pružene ruke prijateljske podrške. Moraš konačno shvatiti i donijeti samo jednu, neopozivu i doživotnu, odluku. Biti opet čovjek, trijezan oslonac obitelji, gospodin sa zlatnom tamburicom.

Ti to možeš ako ne želiš da srce, koje je s tvojim kucalo u istom ritmu devet mjeseci na početku tvog obećavajućeg života, usahne zajedno s tobom.

  

Top
 Copyright  1997-1999   
 Webmaster&Design:Davor Moravek