Up Back Next

Dragi prijatelji i suradnici!

Prim. dr. Svjetlana Pintarić,
predsjednica Hrvatskog društva za suzbijanje alkoholizma i drugih ovisnosti
 
 

 

Alkohologija je struka koja se stalno razvija pa je stoga potrebno da neprekidno dopunjujemo svoje spoznaje, promišljanja, te izmjenjujemo stručna i znanstvena iskustva. Za sve to ćemo imati prigodu na Prvoj hrvatskoj konferenciji o alkoholizmu i drugim ovisnostima i Trećoj Alpe - Jadran konferenciji o alkoholizmu i drugim ovisnostima, što će se održati u Opatiji, 8. i 9. listopada 1999.godine u Grand hotelu "Adriatic".

Program je zamišljen u pet tematskih cjelina i to:
Rane intervencije
Alkoholizam i druge ovisnosti i komorbiditet
Načini liječenja alkoholizma i drugih ovisnosti
Mediji i prevencija
Grupe samopomoći i uzajamne pomoći (klubovi liječenih alkoholičara)

Željeli bismo da na konferenciji budu nazočni u što većem broju stručni i dostručni djelatnici iz klubova liječenih alkoholičara, kao i drugi članovi klubova sa svojim obiteljima. Stoga smo na adrese klubova uputili prvu obavijest kako bi svi na vrijeme mogli prijaviti svoje sudjelovanje (bilo aktivno, s izlaganjem ili kao pasivni sudionici skupa).Ako niste dobili potrebne obavijesti, možete se obratiti Klinici za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti, Klinička bolnica "Sestre milosrdnice", Vinogradska cesta 29 u Zagrebu (prim. dr. Svjetlana Pintarić), ili na tel. (01) 37 87 734.

O daljnjem tijeku priprema i o drugim važnim pojedinostima obavijestit ćemo vas putem "Alkohološkog glasnika" ili izravno na adrese klubova liječenih alkoholičara i pojedinaca koji se prijave za sudjelovanje.

  

Top
 Copyright  1997-1999   
 Webmaster&Design:Davor Moravek