15 veljača 2004

SVIM ONIMA KOJI MISLE DA NEMAJU PROBLEMA....

Da samo znate koliko sam se puta zapitala zašto....
Imala sam 16 godina kada su me putevi odveli u nepoznato,u bezdan.Sada imam 25 godina,uspješno apstiniram od moje jedine ljubavi-kokaina.Kako i ne kad je jedino ta droga bila odana mojem srcu,tijelu,duši....
Bijeg od stvarnosti,te bijele linije,stakleni stolovi posuti tim divnim prahom...
Tako sam tada razmišljala,jer bila sam voljena u društvu,obasipana pažnjom i naravno kokom.Usprkos svemu tome,diplomirala sam i to u roku,uspješno obavljala svoj posao modnog dizajnera.Nitko nije niti sanjao da sam iza te uspješne mlade djevojke stoji ovisnica.
Niti sam ja priznavala tu ovisnost,znaš ono kako vele,ja sam rekreativka....
Pa eto ti sad rekreativke!Shvatila sam da je to takvo zavaravanje,da pomoz' Bog svim mojim dragim vrlo utjecajnim prijateljima,s kojima sam se provodila i drogirala,koji su dan danas uvjereni da nisu ovisnici.Dobivala sam sve što bi htjela,od droge ,bila sam kraljica disco clubova,svugdje dobrodošla.
Tada sam bila uvjerena da se svijet vrti oko mene,DRAGON-djevojke,luda jutra,afteri u ludim skupim stanovima,buđenje zore,ali mutnih,nejasnih okica....
Bila sam zapravo sasvim sama,bez ikoga svog,bez pravih prijatelja,strahovala da budem ostala sama,iako sam i lijepa i pametna,pa sam gibala van stvarnosti,sa svojom ekipom jakih 'playera' s kojima sam bila sigurna.
Ali,jedan dan sam shvatila da tu u meni još im snage za dobre i loše dane i dok ima još imalo nade ja ću vjerovati!!!!VJERUJ U SEBE NEPOZNATI PRIJATELJU,JA I JOŠ MNOGI SMO UZ TEBE!!!
DRAGON.....