Alkoholoski Glasnik
Up Back Next

HRVATSKI SAVEZ KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA (HSKLA) NA INTERNETU

Mihael Šinko,
liječeni alkoholičar iz Kluba "Petar Zrinski"

U ponedjeljak, 8. listopada 2001. godine stranice Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara imale su tisućitog posjetitelja. Za one koji nas žele pogledati, adresa je www.geocities.com/hskla ili jednostavno upišite našu kraticu HSKLA u neku od tražilica YAHOO, GOOGLE ili ISKON i - tamo ste. Posjetite nas, vidjet ćete nove obavijesti, zapisnike sa sastanaka HSKLA, adrese klubova liječenih alkoholičara u cijeloj Hrvatskoj i još mnogo toga. Na našu e-mail adresu: hskla @hotmail.com možete slati svoje ispovijesti, priče iz života, fotografije, obavijesti iz klubova i sve ostalo što biste željeli da se objavi na web stranicama Saveza. Izvješćujte nas o promjenama u vezi s adresarom klubova liječenih alkoholičara. 

Od oko približno 160 klubova, svega njih 15 ima svoj vlastiti e-mail. Stoga Vas molimo ovim putem da otvorite svoju e-mail adresu i da nas o tome obavijestite. Za one koji to ne mogu učiniti, učinit ćemo mi, samo to zatražite od nas. I mi moramo ići ukorak sa suvremenom tehnologijom. 

Dokažimo stoga da smo sposobni. Internet je danas jedan od najsnažnijih medija u svijetu. Otiđite zato odmah u jedan od internetovih caffea u Vašem gradu i pogledajte naše stranice. Evo nekih adresa iz zagrebačkih internetovih caffea : 

Net klub Mama, Preradovićeva 18; Sublink, Teslina 12; Vip Centar, Cvjetni trg. Želite li više informacija, nazovite webmastera Mihaela Šinka, tel. 01 3093 125.

Top

Rječnik pojmova na intrernetu

BROWSER - program pomoću kojeg pregledavamo WEB stranice.

URL - Uniform Resource Locator, adresa web-stranice kao na primjer: http://www.geocities/hskla

CHAT - Jedna od usluga na internetu, a omogućava "ćaskanje" s ostalim korisnicima interneta, koji su trenutačno "on-line" u realnom vremenu, razmjenom kratkih poruka, odnosno rečenica.

Nastavlja se........

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! | Poveznice |
Copyright © 1997-2001
Webmaster&Design: Moravek


moravek.org