Alkoholoski Glasnik
Up Back Next

UDRUGA KLUBA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA KUTINA

Ivan Magdić

Klub liječenih alkoholičara – Petrokemija uspješno djeluje dugi niz godina na području šire Moslavine. Kako je bio jedini klub u Kutini, članovi su bili, uz zaposlenike Petrokemije, i iz drugih poduzeća sa šireg područja Moslavine. Zbog sve većeg broja članova moralo se organizirati rad u dvije grupe. 

Angažirana je još jedna terapeutkinja, Dubravka Bilobrk i krajem 1996. počela je raditi grupa "B". U grupu "B" bili su raspoređeni zaposlenici iz ostalih poduzeća sa šireg područja i umirovljenici. Grupa "B" imala je 15 članova. Zbog sve većeg broja članova došlo se na ideju da se "B" grupa registrira kao gradski klub. Uz pomoć svih članova Kluba Petrokemija i tadašnjeg predsjednika Božidara Špikića, registrirana je Udruga kluba liječenih alkoholičara – Kutina.

Izabrano je novo rukovodstvo i podijeljene su pohvalnice. 

Za jednogodišnju apstinenciju pohvalnice su dobili: Renata Veselić, Ivica Poljak i Željko Rogar. Za dvogodišnju apstinenciju pohvalnice su dobili: Zlatko Dostal, Stjepan Zaplatić i Dejan Savić. Za četverogodišnju apstinenciju pohvalnice su dobili: Ankica Livić, Josip Fo i Ivan Magdić. Udruge kluba liječenih alkoholičara – Kutina, uz stručnu pomoć terapeuta prof. Tamare Dukić, uspješno radi dvije godine.

 Raznovrsnim temama i gostovanjima med. osoblja iz Doma zdravlja pa i drugih službi, sastanci su dobili na kvaliteti i raznovrsnosti. Posebno je pohvalno da su sastanci svake srijede bili održani. Pohvalno je i što je odaziv na sastanke vrlo velik. Pošto se navršilo dvije godine rada Udruge kluba liječenih alkoholičara – Kutina, zaželimo im i nadalje uspješan rad.

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! | Poveznice |
Copyright © 1997-2001
Webmaster&Design: Moravek


moravek.org