Up Back Next

IZ KLUBOVA | 71

Damir Vodopivec

POŠTOVANA UREDNICE

U četvrtak, 14. prosinca 2000. godine održana je redovita Godišnja skupština Kluba "Poštar", u zgradi Pošte u Branimirovoj 4, u maloj sali restorana gdje je i sjedište kluba. Skupštini su uz članove kluba, odazivajući se na poziv, nazočili i dugogodišnji apstinenti i počasni članovi Kluba "Poštar", brojni predstavnici iz drugih klubova, te rado viđen gost prim. dr. sc. Darko Breitenfeld.

Žao nam je da niste bili u mogućnosti odazvati se našem pozivu, pa koristim ovu prigodu da Vam se zahvalim u ime članova Kluba "Poštar" i u svoje osobno na čestitci i podršci u budućem radu koju ste nam uputili.

Skupštinu je otvorio predsjednik Kluba, osvrnuvši se na dugogodišnje postojanje i kontinuirani rad Kluba. U podnesenom izvještaju o radu valja svakako istaknuti da su rad u klubu, te volja i htijenje članova da unaprijede i poboljšaju način življenja i ustraju u što dužoj apstinenciji dali vrijedne rezultate (9 diploma za apstinenciju), te brojne izvan klupske aktivnosti. 

Diplome za apstinenciju dobili su 3 člana za jednu godinu apstinencije, 3 člana za tri godine apstinencije, 1 član za pet godina i 2 člana za deset godina apstinencije, a u znak pažnje za desetogodišnju vjernost klubu i apstinenciju uručeni su im prigodni darovi. Predstavljenim programom rada i sljedeće godine, uz pomoć stručnog djelatnika dipl. soc. radnika Marijana Kotarca, nastojat ćemo ustrajati u pružanju pomoći članovima u njihovoj stalnoj borbi između društvenih normi, obiteljskih obveza i vlastite ovisnosti i očuvanju apstinencije, uz postavljeni cilj da će program uspjeti ako 80% članova apstinira sljedećih šest mjeseci. Po završetku dnevnog reda skupštine, riječ je prepuštena gostima koji su u velikom broju sudjelovali u diskusiji o postignutom ili planiranom radu Kluba, te uputili čestitke za nadolazeće blagdane. 

Uz svečanu večeru, koja je organizirana zahvaljujući pomoći i donaciji Hrvatski sindikata pošte i telekomunikacija, nastavljeno je druženje, a dobrom raspoloženju pridonio je i narodni orkestar KUD "Tomislav".

Vrijeme je brzo proteklo i približio se trenutak rastanka, uz želje za ostvarenjem sreće i uspjeha na svim područjima u novom mileniju koji je pred nama.

S poštovanjem, uz čestitke za nadolazeće blagdane uime stručnog djelatnika i članova Kluba.

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! |
Copyright 1997-2001
Webmaster&Design:


moravek.org