Up Back Next

CONTACT LINE | 70

LINIJA POVJERENJA

Cijenjeni čitatelji!

U nastojanju da se sadržaj Alkohološkog glasnika malo upotpuni i da se unese još malo neobveznog ali zanimljivog sadržaja, došli smo na ideju da pokušamo uvesti novu rubriku koja bi omogućavala međusobne kontakte. Vjerujemo, naime, da ima mnogo čitatelja koji bi željeli uspostaviti nova poznanstva ili proširiti krug prijatelja; imaju neki problem te bi ga željeli podijeliti s nekim tko je to prošao; ili, naprosto, žele uspostaviti kontakt radi ozbiljnije veze. 

Sve što morate učiniti, ako želite objaviti svoj oglas, to je da pošaljete tako sročen tekst da ne objavljuje vaše osobne podatke, osim ako baš želite da se i oni objave, na adresu: Uredništvo Alkohološkog glasnika Klinika za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti Klinička bolnica "Sestre milosrdnice". Vaš će oglas u našoj redakciji dobiti šifru na koju će se moći pozvati oni koji žele s vama kontaktirati. Ako se želite javiti na nečiji oglas, potrebno je poslati pismo na gore navedenu adresu, te ispod navesti broj šifre na koju se javljate. U svakom narednom broju Alkohološkog glasnika bit će objavljene šifre koje su dobile odgovor, koji će se tada moći preuzeti u našoj redakciji, a sve u najvećoj mogućoj diskreciji.

Puno sreće u oglašavanju želi vam redakcija.

Top

1. Apstinent, 35 godina, razveden. Ovim putem želio bih uspostaviti vezu sa ženskom osobom približno istih godina radi razgovora, dopisivanja i druženja. Ponude pod broj: 1.

Top

2. Rok Pavčec, 33 godine. Tri i pol godine apstinencije. Traži slobodnu djevojku. Na fotografiji s bakom Marijom, 84.god., smještenom u Udomiteljskom domu "Mesmar" u Otoku. Posjećuje je svake godine, jer oni su, kako kaže, "posljednji Mohikanci" njihove uže obitelji. Ponude osobno, na adresu Čehovec 106, 40323 Prelog.

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org