Up Back Next

BICIKLIZAM I APSTINENCIJA

V.G.G.  

Ivan Cvrtila, član Kluba "Ban Keglević" u Zagrebu, strastveni je biciklist. Sve slobodno vrijeme provodi na biciklu trenirajući vožnje na duge pruge. To mu je najbolja rekreacija i pomoć u održavanju apstinencije, jer sport i alkohol ne idu zajedno, ističe Ivan. Ovog ljeta provezao se svojim klasičnim biciklom kroz Karlobag, Zadar, Šibenik (na fotografiji),Split, Hvar, Brač, Međugorje i još mnoga mjesta.

U "Večernjaku" su pisali o njegovoj turneji na trošnom biciklu, te mu je, potaknuta tim napisima, tvrtka "Gama"d.o.o. iz Krškoga poklonila novi bicikl brzinac, vrijedan 2000 DM. Presretni Cvrtila najavio je sljedeće godine turneju od Iloka do Dubrovnika, a kao član kluba liječenih alkoholičara želio bi na turneji obići i sve klubove, od jednog do drugog kluba, ili barem na dijelu rute, u vožnji bi mu se mogli pridružiti i članovi klubova.

Ivan je sada u traženju sponzora za svoj pothvat. Jedan od sponzora bio bi i Alkohološki glasnik, putem kojega bi se gosp. Cvrtila želio povezati s drugim članovima klubova koji se bave biciklizmom.

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org