Up Back Next

IZVJEŠĆE S IZBORNE GODIŠNJE SKUPŠTINE KLUBA "ZET" PODSUSED

Vladimir Lojna  

U petak, 10. studenoga 2000. godine održana je izborna Godišnja skupština Kluba "ZET" Podsused, u restauraciji "Ris". Kao i prijašnjih godina, skupštini se odazvao velik broj članova iz klubova, dragih gostiju iz Klinike za psihijatriju KB "Sestre milosrdnice" prim. dr.sc. Darko Breitenfeld, prof. def. Maja Tonković, iz Psihijatrijske bolnice Jankomir prim.dr.sc. Željko Marinić, dipl. ing. soc. rada Dubravka Lacković i med. sr. Ružica Krsnik, zatim voditeljica Udruge "Petkom u pet" prof. Ljubica Uvodić-Vranić, dr. Petar Tocilj - dugogodišnji liječnik u ambulanti ZET-a, sada u mirovini, dr. Darije Crnić sa suprugom, sadašnji liječnik u ambulanti ZET-a.

Skupštinu je otvorila stručna djelatnica Kluba vms. Nada Jurkić osvrnuvši se na rad Kluba i poteškoće koje se javljaju u vezi s problemom ovisnosti, kako je potrebno puno vremena i truda da pojedinac i obitelj shvate svoju situaciju i poteškoće u kojima se nalaze.

Radni dio skupštine protekao je prema dnevnom redu, nakon čega je predstavljeno novo predsjedništvo Kluba. Za predsjednika Kluba izabran je Josip Tišljar, dopredsjednik Božidar Brajković i tajnik Kluba Vladimir Lojna.
Nakon pročitanog programa, izviješća o radu za 2000. godinu, slobodnim aktivnostima Kluba, plana i programa za 2001. godinu, novoizabrani predsjednik prepustio je riječ gostima koji su u velikom broju sudjelovali u diskusiji o postignutom ili planiranom radu Kluba. 

Podijeljene su dvije diplome za uspješnu apstinenciju i to:

  1. diploma za 10 godina apstinencije uručena obitelji Tomislava Guceka (dosadašnjeg predsjednika Kluba)

  2. diploma za jednu godinu apstinencije uručena je Branku Margetiću.
    Druženje se nastavilo uz svečanu večeru, te razgovore vezane uz rad klubova, važnost rada klubova za društvenu zajednicu i radnu organizaciju u kojoj Klub djeluje. Druženje se odužilo do kasnih večernjih sati a dobrom raspoloženju pridonijeli su mladi glazbeni sastav - bend restorana "Ris", gdje su mnogi i zaplesali. 

Na rastanku, poželjeli smo jedni drugima još veću ustrajnost u apstinenciji, pomažući jadan drugome živjeti novi život bez alkohola, obogaćen prijateljstvima, novim uspjesima i novim pozitivnim saznanjima. 

I na kraju, jedna od plodonosnih misli:

- Vježbajte, vježbajte i vježbajte!  
  Svakodnevni rad stvara naviku uspjeha.

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org