Up Back Next

IZVJEŠĆE O RADU ZAJEDNICE KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZAGREBA 
ZA KOLOVOZ - RUJAN 2000.

Ivan Mojaš
tajnik ZKLA Zagreba
 
 

Sastanak Zajednice klubova liječenih alkoholičara Zagreba održan je 12. rujna 2000.godine u Klinici za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti Kliničke bolnice "Sestre milosrdnice". Sastanku je nazočilo 49 delegata iz klubova liječenih alkoholičara Zagreba.

O predstojećim poslovima Zajednice i klubova govorio je Ivan Mojaš i Lidija Paszko. Oni su između ostalog istaknuli:

  • Budući da se bliži kraj trećeg kvartala, potrbno je obratiti pozornost na izvješća o radu klubova i Zajednice, koje treba dostaviti Gradskom uredu za rad, zdravstvo i socijalnu skrb najkasnije do 10.10.2000. god., uz izvješće o utrošenim financijskim sredstvima doznačenih od Poglavarstva grada Zagreba.

  • Do zaključenja ovog izvješća za članove Saveza klubova liječenih alkoholičara Hrvatske prijavilo se 80 klubova iz svih krajeva Hrvatske.

Na pitanja o doznačavanju financijskih sredstava za treći kvartal klubovima, odgovorio je prim. dr. Darko Breitenfeld, da će financijska sredstva biti doznačena do konca tjedna ili najkasnije tijekom idućeg tjedna (od 12. 9. do 22. 9.). Potom je prim. Breitenfeld izvijestio o sastanku o ovisnostima, održanom u Poglavarstvu grada.

U nastavku je govorio o primjedbama na prijedlog Zakona o alkoholu, koje su odaslane vladi Republike Hrvatske. Na kraju je potaknuo inicijativu za osnivanju glazbene sekcije pri Zajednici klubova liječenih alkoholičara Zagreba.

Lidija Paszko je govorila o pripremama za Sastanak klubova liječenih alkoholičara Hrvatske i osnivačke skupštine Saveza klubova liječenih alkoholičara Hrvatske, koji će se održati 14. listopada 2000. godine.

Mr.dr. Vesan Golik-Gruber govorila je o reklamiranju alkohola kao temi za sljedeći broj Alkohološkog glasnika, dok će broj 11 biti posvećen Sastanku klubova Hrvatske i Osnivačkoj skupštini Saveza klubova liječenih alkoholičara Hrvatske.

Sljedeći sastanak održati će se u Kliničkoj bolnici "Sestre milosrdnice" 10. listopada 2000.godine s početkom u 17,00 sati.

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org