Up Back Next

OBAVIJESTI | 64

  

 

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Godišnju skupštinu Kluba Zaprešić, koja će se održati 6. lipnja 2000. g., s početkom u 17 sati, u Obrtničkom domu Zaprešić, Ulica Maršala Tita broj 2.
S štovanjem,
Ljiljana Kralj

Redovna Godišnja skuština Oglednog kluba Psihijatrijske bolnice Jankomir održat će se 14. lipnja 2000. godine u sindikalnoj dvorani Psihijatrijske bolnice Jankomir.U očekivanju vašeg dolaska srdačno vas pozdravljamo.
Predsjedništvo

Dana 23. lipnja 2000. godine u 17 sati održat će se redovna Godišnja skupština Kluba Prelog u prostorijama Vatrogasnog doma u Prelogu.

Istog dana održat će se seminar "Petkom u pet" na temu Kako pokazati ljubav.
Predsjedništvo

U subotu, 1. srpnja 2000., održat će se u Murskom Središću XVI. sportski susreti klubova liječenih alkoholičara Sjeverozapadne Hrvatske. Natjecanja će biti u malom nogometu, šahu, pikadu, streljaštvu, potezanju uzeta i krosu. Doček gostiju i okupljanje predviđeno je u 10 sati, a početak natjecanja u 11 sati. Sportska natjecanja bit će na igralištu i prostorima Društvenog doma u Peklenici (2 km od centra Murskog Središća). Po završetku natjecateljskog dijela, te podjela diploma i priznanja, priređuje se zajednička večera u Društvenom domu Peklenica. Ovogodišnji susreti posvećeni su jubilarnoj 15 godišnjici postojanja i rada kluba Mursko Središće, koji je ove godine domaćin. Uz srdačan pozdrav,

Milan Čapalija, prof.

POMOĆ KOCKARIMA

Kockanje je ovisnost slična drugim ovisnostima, nažalost kod nas i u svijetu se ona prepoznaje kada je već prilično poodmakla u razvoju. Ta se ovisnost može prepoznati u mnogim kriminalnim djelima, u mnogim etiologijama alkoholizma ili brakorazvodnih parnica. Jedino obitelj može na vrijeme primjetiti taj problem dok je još u početnoj fazi razvoja. Sam kockar najčešće nije u stanju nositi se sam sa svojom ovisnosti. Zato pozivam sve one koji u svojim obiteljima imaju problem s kockanjem da mi se jave kako bi zajedničkim snagama osnovali grupu samopomoći i tako pomogli sami sebi i svima oko sebe, dok još nije kasno.

Neven Iveta, Tel. 3021-179

E.mail: neveniveta@postmaster.co.uk

  

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org