Up Back Next

IZ KLUBOVA

15 GODINA POSTOJANJA KLUBA MATULJI

Ivan Črnjarić, predsjednik Kluba   

 

Prošlo je 15 godina od osnutka Kluba Matulji, osnovanog je pri industrijskoj ambulanti. Ni za vrijeme Domovinskog rata nije prestalo njegovo djelovanje, zahvaljujući Socijalnom vijeću Općine Matulji koji nas financijski pomažu i omogućuju korištenje njihovog prostora, mi smo se održali, a naše postojanje je opravdano jer se broj članova sve više povećava.Klub danas broji 28 članova i 22 člana obitelji.

Organiziranje skupštine pomogli su svi članovi kluba. Skupštini je prisustvovalo puno uzvanika, starih članova kluba, liječnici primarne zdravstvene zaštite, patronažne sestre, predstavnici općine Matulji, predstavnici klubova iz Rovinja, Umaga, Poreča, Opatije, Rijeke, dr. Gudelj iz Centra za liječenje ovisnosti Rijeka, učenici OŠ Matulji koji su svojim crtežima na temu ovisnosti ukrasili naše prostorije. Učenice ugostiteljske škole priredile su švedski stol i poslužile sve što su naši članovi pripremili za zakusku.

Skupština je protekla uz puno diskusija uzvanika, uz zadovoljstvo svih prisutnih. Podjeljene su i diplome članovima koji apstiniraju. Dva člana dobili su za pet godina, a tri za jednu godinu apstinencije.

Zbog velikog broja članova naš klub se mora podijeliti u dvije grupe da bi naš rad bio što uspješniji, jer želja nam je da u što više obitelji ponovo vratimo izgubljenu sreću i razumijevanje.

  

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org